Uncategorized

Alti plictisiti de viata…

Era ora 5… adica, 17… De abia se ridicase o femeie de pe scaun si ma asezasem eu. Vizavi de mine erau 2 tipi la vreo 50 – 60 de ani fiecare. Unul in spatele celuilalt, pe scaunele, priveau cu mare atentie Bucurestiul. In tramvai liniste… era putina lume.

La un moment dat tipul din spate isi pune picioarele pe scaunul din fata lui – deci pe scaunul celuilalt tip. Deocamdata nu se intampla nimic dar la o curba mai ciudata, curul tipului din fata se atinge de picioarele “in odihnire”.

Din secunda aia pentru tipul cu curu’ murdar ziua se stricase… S-a ridicat, s-a sters, i-a zis aluia din spate ca asa si invers si cu incalzirea globala si prostia si etc. etc. Vreo 5 minute a vorbit ca acum are costumul murdar si ca de ce si-a pus ala picioarele si blah-blah.

Tipul din spate tacea, il ignora… Dar vorbaretul dracului nu mai tacea… Imi venea sa-i zic sa taca. Serios. Un cretin mai mare de varsta aluia nu cred ca am vazut vreodata. Pana la urma a tacut, dar doar dupa ce tipul din spate si-a cerut scuze de peste 20 de ori.

Dupa vreo 1 minut de linsite iar se intoarce si incepe: “Prostia asta, pluteste peste tot.”. Apoi tacea… Apoi iar se intorcea si mai tranteste ceva.

Omule, a fost o greseala, si-a cerut scuze, acum ce vrei? Sa-ti ia un costum nou? Sa se sinucida ca sa-l ierti? Ce vrei?!

Zic de cocalarii astia ca sunt cretini si nu vor decat certuri, dar uite ca nici astia mai invarsta nu stiu altceva decat sa se certe… s-o caute cu lumanarea. Oamenii n-au activitate… Si nici n-au nimic mai bun de facut.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

7 comentarii

 • Reply
  mihai
  27/10/2007 at 22:42

  A câta oară e când ne plictiseşti cu RATB-ul? :)
  Ai tu ghinion să dai doar peste d’ăştia. Mai sunt şi simpatici.

 • Reply
  Ariel
  27/10/2007 at 22:48

  frate, eu nu te plictisesc… eu nu te oblig sa vii aici. E alegerea ta. Daca te plictisesti cum de mai ai timp sa scrii si comment? watever

 • Reply
  mihai
  27/10/2007 at 22:55

  În ultimele 10 zile ai scris 3 articole pe tema asta. Cam 1 articol/3 zile. Oricum, scrii ce vrei.
  Io am zis-o bătând un apropo legat de plictisiţi. :) Truce?

 • Reply
  Ariel
  27/10/2007 at 22:57

  promit sa scriu 3/zi de acum in colo ;)

 • Reply
  rockgirl
  27/10/2007 at 23:37

  nush daca e recomandat sa il enervezi=)) really:)) mai bine kill yourself cause he will kill u if u don’t :D

 • Reply
  junkie
  28/10/2007 at 01:07

  mari nesimtiti. si eu dau de astfel de specimene saptamanal prin microbuze. certareti carora ba nu le convine ceva, ba vor aialalta, ba nu vor astalalta. ce ti-e si cu batranii astia. numa ca la ei e alta filozofie: trecuti prin “viata” cum sunt, ei le stiu pe toate si nu accepta (mai ales de la tineret) sfaturi/comentarii/apropouri, majoritatea fiind crescuti in epoca ceausista.

 • Reply
  ina
  30/10/2007 at 21:26

  arielino, ce repede ti-a sarit tandara :O cred ca chiar te enerveaza RATBul…empatizez silentios

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează