Uncategorized

Apropos de bloguri

Am ajuns azi pe un blog mult prea interesant. Am stat, am citit, m-am uitat pe niste poze care m-au pus mai pe ganduri decat eram…

Sustine ca are doar 15 anisori dar ce povesteste ma face sa cred ca ori are mai mult, ori nu traieste ce povesteste.

Inca ceva interessant mi s-a parut faptul ca blogul insusi sustine ca exista din aprilie 2005… deci la varsta de 13 ani, o tipa dintr-o tara in curs de dezvoltare (ca asa am invatat la geografie) avea blog si scria in engleza despre razboiul ce o inconjura.

Aici e un post interesant care nu stiu totusi cat de credibil e.

Sper totusi sa ma insel si totul sa fie asa cum zice ea. Ea sa fie cine sustine ca e si sa traiasca acolo unde sustine ca traieste. Merita un premiu. Sau doua. :)

PS: Mi se pare mie sau chiar se vedea cum i se imbunatateste engleza pe parcurs ce apesi pe linkurile din arhive?


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

2 comentarii

 • Reply
  baghy
  04/10/2007 at 01:03

  nu prea cred

 • Reply
  Jalane
  04/10/2007 at 09:17

  Nu cred ca minte, am citit despre ea acum ceva timp in ziare. Chiar e cine spune ca e din cate am inteles. Pune si poze, e greu de crezut ca sta cineva sa inventeze si sa puna asa ceva cap la cap cu atata minutiozitate. Oricum, te face sa meditezi asupra propriei vieti si sigurante…
  Si a propo de engleza, chiar ea zice ca “My English, pronunciation, and explanation is getting better by time, the notes I get from my readers help me a lot, as well as my friend luke, I always ask him about the words I don’t know.” Intr-adevar in 2005 scria mai putin corect decat in 2007. De urmarit.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează