Uncategorized

Doua lucruri care ma enerveaza azi

Azi, fiind o zi special, a trebuit sa ma duc la primul butic ce-mi sare-n cale sa cumpar urmatoarele: 10 beri Tuborg la sticla, o sticla mare de Pepsi si 2 lumanari in forma de cifre.

Ok, usor… Ajung la primul butic… ma uit de sus in jos. Nu stiam daca era deschis sau inchis. Geamul era tras, nu se vedea daca e cineva inauntru… zic, hai sa bat in geam. Deschide un tip feroce si se uita la mine cum bag capul pe geam.

“Aaaaaaaa… Pot sa… cumpar?!” – zic eu
“Da, sigur, zi ce vrei.” – raspunde el

Ii zic ce vreau… A, ca nu avem Tuborg la sticla, ca avem la cutie… Bine… ma lasa sa deger afara si apoi revine si zice: “Am doar 5, n-am 10.”. Plec spre alt magazin.

Intru in magazin si dupa tejghea zaresc 3 personale. Doua tipe si un tip. Toti sub 20 de ani. Vorbeau. Vorbeau tare… ca cocalarii din RATB. Stau acolo… mic cum sunt… dar mi se vedea capul dupa tejghea ca nu-s chiar asa mic. Ei … nimic… continua discutia… eram la mai putin de un metru unul de ceilalti… eram doar noi 4 in 10 metri patrati… Eram ignorat.

“Buna ziua?” – eu
“Da, zi!” – raspunde una din tipe de parca cum mi-am permis s-o intrerup din barfa.

Pur si simplu ma seaca oamenii astia. Imi strica toata ziua! ARGH!

Mai dupa-masa a trebuit sa ajung undeva… si a trebuit s-o iau pe jos pe o strada nu prea aglomerata. DECI ABSOLUT FIECARE PERSOANA DE PE SRADA AIA, DE LA A LA Z, DE LA 2 LA 90 DE ANI… TOTI INTRAU IN MINE.

Eu faceam slalom iar ei parca intrau intentionat in mine… Eu merg drept, ei vin spre mine… ei nici nu incearca sa se dea putin la o parte… eu trebuie sa ma dau. ARGH!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

8 comentarii

 • Reply
  Cornel
  11/11/2007 at 22:56

  life sucks :)) we al know it :))

 • Reply
  Criss
  11/11/2007 at 23:30

  “raspunde una din tipa” ntz :D

 • Reply
  Ariel
  11/11/2007 at 23:38

  erau siameze :)) – typo

 • Reply
  M0n0
  12/11/2007 at 11:08

  Faza misto ce trebuia sa o faci…
  In alimentara cu 2 tipe si un tip, la un moment dar, stand in fata lor, daca ei radeau trebuia sa te apuci si tu sa razi…nu numai ca era amuzant pt tine si pt cei care citeau asta dar sa le vezi fata celorlalti cand tu razi…
  Genial.

 • Reply
  Jalane
  12/11/2007 at 14:13

  Lolllll da chiar M0n0 are dreptate, trebuia sa te bagi in vorba, sa vezi ce taceau si te intrebau ce vrei :))) Vai ce ma enerveaza vanzatorii care nu numai ca nu sunt amabili cu clientii (de pe urma carora traiesc, nu?), dar pe deasupra mai sunt si nesimtiti!! Frate eu le zic… “asa credeti ca trebuie sa va comportati cu clientii?” sau in cazuri mai nasoale intreb numele si zic ca vreau sa ii fac reclamatie. Sa vezi ce se inmoaie instant :D ba chiar mai cer si scuze :P

 • Reply
  Just Me
  12/11/2007 at 15:18

  Apropo de blogul asta eram la cumparaturi intr-un centru comercial, vroiam sa cumpar un hanorac, si trece o angajata p langa mine si o intreb, “nu te supara ai un M la acest model”, la care ea imi raspunde “nu te supara sunt in pauza”. Am ramas masca, imi venea sa si rad :P.

 • Reply
  charlotte
  12/11/2007 at 15:53

  exact, jalane! asa merge cu astia.
  anyway, cand patesc sa ma dau la o parte si sa intre tot in mine cretinii, ma apuca un val de nesimtire si nu-i mai las nici de-a dracu sa treaca. apoi ei ma ocolesc. haha.

 • Reply
  ina
  14/11/2007 at 23:20

  erai pe contra sens (s-o fi scriind legat?)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează