Uncategorized

Intrebare – cu MIRCEA BADEA

Ma uitam aseara la Mircea Badea si am observat ceva foarte ciudat.

In timp ce tinea telefonul mobil (unul din ele) in brate intreba cate minute mai are din emisiune.

Oare nu stie la ce ora i se termina emisiunea? Oricum, de cate ori m-am uitat la el, tot timpul la sfarsit mai tragea un minut si cateva secunde sa zica faimoasa “Traim in Romania…”


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

9 comentarii

 • Reply
  Jalane
  10/10/2007 at 22:37

  ba stie cate minute are din emisiune, numai nu stie cand intra publicitatea si de aia intreaba, sa stie exact cat mai vbeste. mie mi se pare haios MB pe unele subiecte de monden, stie sa le ia la misto foarte fain pe tipele care fac headlinesurile de la libertatea, insa pe multe subiecte, mai ales politice, e insuportabil…

 • Reply
  Ariel
  10/10/2007 at 22:39

  eu n-am zis ca-mi palce sau nu… eu doar am zis ca el tot timpul intreaba cand, ce cum… :D si nu ma refer la reclame, tot timpul la sf. de emisiune intreaba cate minute mai are… si apoi zice “5”. Apoi intreaba iar si zice “3” si tot asa… si mobilul cu ceasul e langa el… ce dracu? :D

 • Reply
  FwoRD
  10/10/2007 at 22:40

  @Jalane – intru totul de acord
  @ariel – si nu uita aia cu multumim nujtucui pentru ziare ;)

 • Reply
  Ariel
  10/10/2007 at 22:41

  ah da, si aseara a zis “da mah, o sa multumesc si la zirkon media dar stai putin” :)

 • Reply
  deea
  10/10/2007 at 23:43

  o da… mie mi se parea enervant, daaaar, datorita Corinei, am ajuns sa il las sa vorbeasca in fiecare seara… nu prea ascult ce zice…dar macar da din gura aiurea si ma ajuta sa adorm(tot Corina e de vina pentru acest nou “obicei”, de a asculta pe cineva cum abereaza ca sa adorm mai usor)… :P

 • Reply
  zmagoo
  11/10/2007 at 13:04

  Revenind la subiectul postului.. M-am intalnit cu Badea aseara la toaleta. Si am vazut ce-l presa si-l facea sa se uite la ceas. Am mirosit mai bine zis.

 • Reply
  ioana
  15/10/2007 at 13:37

  Eu cred ca domnul BADEA are telefonul setat cu ora americanilor de tot lungeste emisiunea.Dar e super,cel putin cand vine emisiunea lui poate sa ia foc si blocul nu ma misc din fotoliu.

 • Reply
  whosyourdady
  10/02/2008 at 00:58

  Mie-mi place emisiunea lui Badea.
  Se cam dă el în spectacol dar zice şi nişte lucruri adevărate pe care alţii nu le spun sau n-au curajul să o facă.

 • Reply
  alexutzzu
  30/11/2008 at 22:24

  Mircea Badea e un moderator de emisiune cum nu gasesti in romania.Poate prin America,Jay Leno.Are un umor fantastic si m-i se pare si o persoana cu un simt civic ascutit,asta presupun pentru ca el probabil n-a fost niciodata in situatia de a lua mita,sau nu s-a auzit de asa ceva.Dar el in emisiune spune niste lucruri pe care alti nu pot sa le spuna.
  Mircea Badea mai este placut ca prezentator de emisiune pentru tupeul pe care il poseda.N-am mai vazut ca cineva intr-o televiziune sa lanseze unele provocari.
  Oricum,Mircea Badea e pe meserie.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează