Bălării

Mi-aș deschide o sală de calculatoare, ca pe vremuri…

Ariel se joaca

Mi-aș deschide o sală de calculatoare, ca pe vremuri… Pentru că am fost în Grecia anul ăsta și am fost șocat să văd o imensitate de sală de calculatoare fix în centrul orașului, plină, într-o zi de marți seară (parcă).

Și pentru că … deși avem calculatoare acasă, nimic nu se compară cu joaca-n gașcă.

După Tribul presimt că ăsta-mi va fi următorul proiect. Să văd ce latură socială-i găsesc. Ar fi o provocare… (partea cu latura socială).

Ideea mi-a venit apropos de faptul că m-am jucat o noapte întreagă cu niște bloggeri … și m-aș mai jucat multe nopți d-acum înainte. :)

Au mai fost și au mai scris: Andrei ZdetovețchiCabralAlin PandaruSorin RusiVladAndrei LucuȘtefan RoșioarăAdrian Ciubotaru, Mircea PanaitescuIvo Bobal.

Bloggers Lan Party a fost un eveniment organizat de Toma (merci de invitație, Toma! mai vreau!) și susținut de RomtelecomAsusBitdefender AntivirusEvomag și ROCCAT.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Cum a fost la Bloggers Lan Party #2 | vlad.ro
  17/04/2013 at 11:34

  […] Ariel Constantinof – Mi-aș deschide o sală de calculatoare, ca pe vremuri… […]

 • Reply
  Cristina Rus
  06/05/2013 at 23:42

  Data viitoare cand ajungi la Cluj, anunta-ma si rezolvam de o noapte de gaming la o sala. :)

 • Reply
  Anka
  02/06/2013 at 13:42

  Jocul in gasca e chiar misto mai ales daca e un joc de strategie care tine mai multe zile. Imi amintesc de Travian cand jucam online toti colegii de la job. A inceput de la unul si s-a raspandit la toti. Dar, chiar si o simpla cursa de raliu e mult mai fain de jucat in grup decat singur.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează