Uncategorized

Mosilor… strada aia din Bucuresti

Acum ca merg zilnic pe Calea Mosilor au inceput sa ma enerveze tot mai multe chestii la ea.

In primul rand este foarte enervant faptul ca cel putin o data pe saptamana te trezesti cu o usa in cap de la cine stie ce om care iese din cine stie ce magazin… In unele locuri trotuarul este muuuuullltttt prea ingust iar magazinele, ca sa fie mai mari, sunt duse pana aproape de faimoasele borduri.

De parca nu era de ajuns faptul ca trebuie sa mergi in sir indian ca sa nu-ti iei usi in cap, trebuie sa ai grija si pe unde calci, Calea Mosilor este plina (si nu glumesc) de excremente de catel (adica, sper ca nu-s de oameni). Zeci si zeci de excremente cum nu vezi pe alta strada…

Daca ai ceva gunoi de aruncat, stai calm, pe Mosilor nu mai avem cosuri de gunoi decat din 300 in 300 de pasi… in rest ori sunt arse, ori sunt pline, ori nu sunt deloc. Nu ma mira faptul ca iarba verde care merge pe langa strada este plina de sticle, hartiute si tot felul de gunoaie.

Acum cateva luni niste baietasi faceau o mare groapa in mijlocul trotuarului… nici azi nu-i acoperita desi lucrarile au luat sfarsit de o groaza de timp. Acum sunt cam 4 metri de groapa umpluta cu nisip – numa’ buna pentru cacatul de animale si oameni de care vorbeam mai sus.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

2 comentarii

 • Reply
  Tina
  28/01/2008 at 23:23

  Si din cauza acelei gropi primesti si usi in cap.
  Stai linistit, mai sunt doua saptamani si nu vei mai fi obligat sa treci in fiecare zi pe langa groapa de pe mosilor, nu o sa mai primesti usi in cap …
  etc etc etc

 • Reply
  Horia
  05/02/2008 at 00:43

  Stau pe Mosilor …. tare caracterizare :))))))))))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează