Interesant

Să învățăm liceenii să gândească responsabil – Ariel în Liceul Mihai Viteazu

Să învățăm liceenii să gândească responsabil - Ariel în Liceul Mihai Viteazu

CSR-ul, sau responsabilitatea socială a companiilor, e un subiect care mă fascinează încă din prima clipă. Faptul că putem să tragem la răspundere niște giganți, faptul că avem voie să le cerem și să-i obligăm, de fapt, să fie responsabil, mi se pare minunat!

Astfel că Orange și ARC au venit cu ideea de a merge în 3 licee din București și de a lansa un program despre CSR. Programul se numește “Atelierul de responsabilitate socială” și are loc, pentru început, în Liceul Mihai Viteazu (unde o să merg eu), liceul George Coșbuc – unde mege Oana și liceul Miguel Cervantes unde merge Roxana.

În aceste trei licee din București se vor ține câte două workshopuri despre ce înseamnă CSR și cum putem să fim mai responsabili, urmând ca după workshopuri să aibă loc un concurs între aceste trei licee (și, inevitabil, între mine și Oana și Roxana).

Dar proiectul de față e doar “pilot”. Visul meu este ca Orange și ARC să ducă Atelierul de responsabilitate socială în cââââât mai multe licee – astfel că s-a creat această pagină de facebook: https://www.facebook.com/Atelierulderesponsabilitatesociala unde vor fi constant statusuri interesante pe tema responsabilitații și concursuri pentru liceeni din toată România – trust me, premiile-s super mișto! Ce păcat că nu mă lasă și pe mine să particip. :(

Asta a fost pe scurt. Pe lung revin cu mai multe texte despre cum sunt viitorii mei colegi din Viteazu și despre cum liceul meu câștigă tot ce se poate câștiga.

Oana, Roxana… vă previn: sunt foarte competitiv.

Elevi viteziști, ne vedem curând!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Oana
  19/11/2012 at 18:28

  So am I, my darling, so am I >:)) buahahahahahhahahah

  • Reply
   Ariel
   19/11/2012 at 18:31

   keep calm, i won already. :)

 • Reply
  Noa
  19/11/2012 at 19:46

  yoooohooo\:D/, cand, unde,cum?!?!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează