Evenimente

A mai trecut un an…

RoBlogFest 2009 si Ariel

De la primul RBF la care am fost imi amintesc ca am dat 80 de mii pe o Cola, ca am facut multe poze, ca GK i-a dat Andressei ca martisor o cutie de prezervative si ca am avut o masa la care sa stam… Apoi ne-am dus la pizza toti aia de la masa + Vis Urat si altii. Daca nu ma insel cam pe atunci a fost si un afterparty la Piticu?

Anul trecut – RoBlogFest 2008 – stiu doar ca a fost in Fabrica si ca m-a dus acasa Piticu cu masina.

Anul asta am realizat cat de repede trece timpul si cum numarul bloggerilor creste exponential (asa se zice?). Multi oameni noi.

N-am rabdare sa comentez despre super-concertul Hi-Q, stand-up-ul Neuronului sau despre faptul ca toata lumea a ingurgitat KFC umplandu-se de ulei pe copite, chit ca erau mancati sau nu inca de acasa.

PS: A castigat AmDoar18ani locul 2 – muhaha!

sursa poza.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  un fel de blink date la RBF
  14/03/2009 at 02:37

  […] pe Pandutzu si m-am dus la el, “salut eu sunt.. .”, tot el mi-a facut cunostinta cu Ariel, Pyuric si inca cateva persoane care se aflau cu ei pe acolo, dar nu le-am retinut numele, imediat […]

 • Reply
  Artistu zice… » RBF partea 3!!!
  15/03/2009 at 23:52

  […] pana l aurma. Insa dupa cum spuneam placuta reintalnirea! Sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii. Ariel – ce sa va spun. Coipilul asta rasfatat al blogosferei e mereu o prezenta placuta cand il vad. Daca […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează