Recomand

influence-ăreală

Înainte să se numească “influence-ăreală” toată treaba asta de pe internet de acum – cu influenceri pe Instagram/Tik Tok blabla – oamenii scriau pe forumuri și pe bloguri recomandări fără să primească nimic în schimb.

Și cred că de-a lungul vieții am fost ne-oficial “ambasadorul” mai multor servicii sau produse care mi-au plăcut, pe care le-am recomandat, pe care le-am “dat mai departe”.

Cu toții suntem “influenceri” în cercul nostru de prieteni. Zici că un film îi fain sau că un restaurant îi fain și, dacă prietenii tăi testează și chiar le place… bam, ai rată de conversie, ești “influencer cu acte-n regulă”. (PS: Vezi pe Netflix filmul “5 minute” de Dan Chișu – e bun tare!)

Însă de puține ori CHIAR am fost, pe față, ambasadorul vreunui produs sau serviciu. Cum se întâmplă de vreo trei luni încoace, de tot laud imprimanta mea Epson EcoTank.

Nu cred că mă băgam să fac asta dacă la finele anului trecut nu cumpăram o imprimantă multi-funcțională care, după ± două luni de viață a refuzat să mai funcționeze.

Nu mai spun ce nervi am avut când pe cutia ei spunea că merge conectată la WiFi, dar odată ajuns cu ea acasă am aflat că, deși scrie pe cutie, nu e așa la toate modelele – iar cea din cutie, evident, nu mergea conectată.

Nu mai zic că am făcut iar extra-spume când am văzut că în cutie nu se află cablul de conectare direct de la imprimantă la PC … și am fost nevoit să merg IAR la magazin.

Anyway, imprimanta aia m-a scos din sărite. Am ajuns s-o arunc direct la ghenă după ce i-am smuls niște cabluri interne atunci când încercam s-o repar.

Ah, da, am vrut s-o duc și-n garanție, dar când am aflat cât de complicat este m-am resemnat.

Revenind, cu Epson EcoTank apreciez faptul că:

 • Stă conectată la WiFi și printez rapid de pe device-urile din casă.
 • Nu mai am nicio frică de faptul că mi s-ar usca cartușul sau ceva de genul.
 • Mă ține foarte mult rezervorul de cerneală cu care a venit direct – ca idee, vine cu echivalentul a 82 de cartușe clasice de imprimantă (aprox. 8 mii de pagini alb-negru de printat, sau 6500 color).
 • Chiar dacă încă n-a fost cazul să cumpăr cerneală nouă, ea e mult mai ieftină decât varianta clasică de cartușe.
 • Și sunt slabe șanse să te murdărești pe mâini când ai de adăugat cerneală nouă în rezervor.

Cu ea îmi printez acum facturile și contractele, cu ea îmi scot pe hârtie foto pozele de pe Instagram și tot cu ea îmi scanez desenele pentru tablourile pe care le mai fac.

Detalii tehnice și alte răspunsuri la întrebările despre EcoTank puteți găsi aici și aici.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

 • Reply
  Gabriela
  04/05/2021 at 13:41

  Multumesc pentru informatie si pentru link!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează