Evenimente Şcoală

Alergie la Ariel (adica la mine…)

Eu in urma cu o luna am fost exmatriculat verbal. N-am stiu pana recent ce-i aia, dar s-a dovedit a fi un fel de nimica, dar fara atata substanta cum credeam ca e un nimic toata viata mea. Mi-a zis doamna Tova Ben Nun (directoarea, proprietara, sau ce e…) sa ma duc acasa, dar fara nici un fundament. Tot cum mi-a zis ea, eu m-am dus. Si tot cum nu m-a chemat, asa am venit inapoi. Nicio schimbare.

Cu blufurile de doi lei m-am obisnuit. Cam pe cand am intrat la scoala, m-am dezobisnuit de “Te zic la mama!” in orice forma a sa, altii nu.

Si-am venit la scoala si am stat in banca si-ncepe din nou taraboiul. Ca ma aleg cu 4 la purtare. Eu, obisnuit deja ca-s “exmatriculat”, ce sa mai cred? Nu cred pana nu vad. “Dar lasa ca-mi arata ei mie!”

Si-mi vine carnetul: 4 la purtare. Nesemnat, nenimic. Doar 4 (patru). Daca pun un 0 langa el si am nota 40 la purtare e legal? Ca nu l-a semnat nimeni… Nu stiu. Dar e tot atat de legal ca 4 meu la purtare, nu?

Deci sunt foarte curios daca patrul acesta al meu, de la consiliul ala REAL, la care au fost parintii mei REALI si-au discutat problema mea, e de asemenea REAL … E chiar real? Ca daca nu, m-as duce totusi si eu la un liceu REAL. Ca profil.

4 (patru) la purtare


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

52 comentarii

 • Reply
  BlackNight’s cyberhome » Ariel
  16/10/2007 at 20:49

  […] Total din intamplare, azi mi-am adus aminte de Ariel si aventurile lui cu exmatricularea si nota 4 la purtare. Curios, am inceput sa-i citesc posturile noi (adica incepand din septembrie), in cautare de […]

 • Reply
  Ariel Constantinof Blog [we3d.net] » Ariel, blog, scoala … trio perfect
  10/12/2007 at 21:27

  […] mai ieri ma exmatriculau din Lauder … parca mai ieri imi luam un 4 la purtare (1, 2) pe motiv de … de blog. Ariel, blog si scoala, un trio perfect de […]

 • Vezi alte comentarii: 1 2

  Comentează