Interesant

Am dus patru prieteni la o sesiune de plutire

Am dus patru prieteni la o sesiune de plutire

Pe la finele anului trecut am auzit de conceptul de “float tank” de la Joe Rogan (un stand-up comediant foarte bun pe care l-am descoperit, culmea, pe Netflix).

Fast-forward niște luni de zile … am avut parte de prima întâlnire cu un float tank și mi-a plăcut la nebunie. Am scris aici despre cum a fost. Și am și făcut un video de acolo.

Două seri mai târziu îi povesteam lui Silviu ce impact a avut asupra mea prima sesiune de plutire. El se uita fascinat la mine, așa cum s-au uitat mai mulți oameni atunci când le-am relatat “ce-am simțit”. Nu știu dacă se uitau așa pentru că suna bine ce povesteam sau pentru că suna nebunește …

Cert este că i-am zis apoi lui Silviu, complet spontan: “Băi, aș vrea să te duc acolo, să-ți pun câteva întrebări înainte de experiență plutirii în float tank și câteva după … sunt sigur că ar ieși un video fain!”

Silviu a zis că ar fi fain să fac asta cu mai mulți oameni și că el se bagă, clar.

Fast-forward vreo două săptămâni și, iată, am dus patru prieteni la o sesiune de plutire. Prima lor sesiune de plutire într-un float tank – 60 de minute fără sunete, fără lumini, fără simțuri.

Le-am pus trei întrebări înainte și trei după. Și mi se pare că ce-a ieșit ar trebui să facă pe oricine măcar puțin curios despre experiență.

Gazdele au fost prietenii de la The Float Room care s-au bucurat de ideea videoului și m-au ajutat să-mi surprind prietenii.

Rezultatul video este aici:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Eugen
  26/04/2017 at 17:45

  Scrie și-un articol despre pericolele la care sunt expuși pietonii în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție.Cine închide ochii închide la viața pietonilor.Indiferența ucide!

 • Reply
  Enache Alexandra
  06/05/2017 at 02:10

  Ar trebui sa mai scrii despre tot felul de actiuni si activitati dintr-astea mai nou. Eu sunt total afona. Ce-i drept, n-ai cum sa le stii pe toate. Imi place totusi sa ma documentez. Mi se pare interesant.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează