Bălării

Am fost la cinema ca un taran

De fapt sunt un taran de cand am inceput sa merg la cinemalele din malluri. Mai ales Mall Vitan.

Aveam 15 ani probabil… sau mai putin, 14. Pe vremea aia mergeam in grup de 6 si incercam sa intram la filme de groaza, +18. Nu ne prea lasau…

Cumparam popcorn si Cola de la Gima, de la parter… Era mult mai ieftin, desigur. Le ascundeam sub haine sau in ghiozdane la intrare…. Iar cand intram in sala (primii, singurii din sala), eram regi. Prostii cu care mergeam eu se comportau ca niste mai mute.

O data un tip a deschis o Cola agitata in prealabil si a facut piscina de Cola p-acolo. Ne-am cacat pe noi cand a venit un tip la costum tipand la noi. Ne-a pus sa stergem si atat.

Azi totusi am fost la cinemaua din Mall Vitan iar… dupa mult mult timp. Si s-a repetat figura. Popcorn si Cola de la Gima – ca doar e famelie mare, remuneratie mica. La intrare nu ne-a intrebat nimeni ce avem la noi asa ca in sala mancam popcorn la 2 lei, nu la 7.5 lei ca vecinu’. Iar Icetea-ul nostru era la 2 litri si presimt ca era la fel de scump ca Cola vecinului care era la un litru.

O proasta din fata noastra azi a inceput sa tipe ca manam popcorn cu gura deschisa. Ca suntem de la Caracal, de la tara. Tipa pur si simplu in toata sala aia.

Asta ca dupa 15 minute sa rada isteric ca proasta sa vada tot satu’ ca ea intelege glumele din film. Apoi chiar comenta si vorbea cu personajele din film: “Hai du-te acasa acuma!” … Sau: “Ia uite ma! Ai vazut?! HAHAHA, a bagat mana in terci!”.

Cacat. Si eu credeam ca-s taran ca nu vreau sa dau mai multi bani pe popcorn si Cola de cinema.

PS: daca se intreba cineva de ce naiba ma mai duc la cinema cand exista torente… well, m-am dus aici sa vad Pantera Roz varianta din 1963. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Doro
  02/10/2009 at 08:38

  Trebuie să facem flashmobul ăla în cinema…

 • Reply
  I Trance You
  02/10/2009 at 09:36

  Taranie completa e sa intri cu sacosa de Gima in cinema, nu sa le ascunzi prin buzunare sau in alte locuri :) (desigur ca nimeni nu a comentat nimic)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează