Bălării

AMR: o viata-ntreaga!

Sa zicem ca la ora 22, atunci cand are loc ultra-cunoscutul experiment, chiar o sa murim… o sa-mi para rau ca am stiut cand o sa mor. Si mai rau o sa-mi para ca toti oamenii stiau cand o sa mor.

Dar din nou ne este demonstrat cum presa face ce face ca sa atraga cat mai multi cititori. Presa aproape ca a inlocuit religia la manipulat in masa. Lumea crede orice li s-ar spune si chiar se apuca sa injure niste savanti ca le fura viata.

Aveti o viata intreaga inainte… lasati gaurile negre.

Pentru orice eventualitate… daca chiar va e asa frica de gaura asta neagra, luati o lopata si incepeti sa sapati. Cand ati ajuns la 100 de metri adancime este clar ca aveti gaura voastra acuma si nimeni, dar nimeni, nici Dumnezeu, nu v-o poate lua. Si asta pentru ca o gaura este mereu o gaura si nimic altceva nu poate fi mai gaura decat gaura ta ca sa ti-o “inghita”.

Cu toate astea… ar fi chiar culmea ca maine sa mor dupa ce azi am cunoscut ceva minunat. Nu ceva. Pe cineva. Lol. Despartiti “minunat” in silabe acuma.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  Ady
  10/09/2008 at 12:16

  pe cine? cum o cheama?

 • Reply
  Pitic
  10/09/2008 at 15:57

  Ariel … trezeste-te!

 • Reply
  SpaceBoy
  10/09/2008 at 22:54

  Pitic is right !! ha ha ha (cum zicea nerdu’ ala)

 • Reply
  Viki
  11/09/2008 at 00:13

  Nu credeam ca vreodata o sa ma mai uimeasca prostia umana, dar iata, odata cu pornirea LHC-ului, mi-a picat falca. Eram entuziasmat si plin de curiozitate legat de rezultatul experimentului, dar cred ca gasirea bozonului Higgs nu ma va surprinde la fel de tare precum acesti oameni. Mai degraba decat cel mai mare experiment stiintific din istoria omenirii, cred ca LHC-ul este de fapt cel mai mare monument inchinat prostiei umane. Cu astfel de oameni… sfarsitul lumii ar fi o binecuvantare…

 • Reply
  BlogGeorge
  11/09/2008 at 05:40

  Ma presa e cum e si nu stiu ce ai tu in reader da’ eu am o gramada (inclusiv pe tine) si am tampit de asta cu sfarsitul lumii.

  ESTE cel mai mare experiment stiintific si creationistii lu’ peste prajit(cel putin din Romania) am innebunit. Daca am fi toti ca astia – jos stiinta/experimentele, credeti in religie – in loc de doctori am fi avut preoti care sa se roage pentru pacienti in loc sa dezvolte un vaccin.

  Oricum, macar nu sunt singur :D

 • Reply
  SpaceBoy
  11/09/2008 at 23:39

  au , au , au … azi , un copilas de 9 ani a plans afara pentru ca i-am zis ca vine sfarsitu lumii … s-a ingrozit copilasu …

 • Reply
  Viki
  13/09/2008 at 05:03

  @BlogGeorge: In ciuda faptului ca ai o gramada in reader (pentru mine e o expresie noua), am impresia ca nu s-a imbetonat la tine conceptul de “ironie”.

 • Reply
  BlogGeorge
  13/09/2008 at 08:09

  reader = rss reader (in cazul meu e google reader)

  exact, nici ironia din comment-ul meu nu am inteles-o

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează