Bălării

Andrei Gheorghe, thy flegma man?

De Andrei Gheorghe am aflat de cand eram mai mic (nu mai stiu exact ce clasa) si mi-a zis tata: “Stii cine e tipul ala de acolo?”. Mi-a zis ca era tipul pe care-l ascultam pe la radio pe vremea aia dimineata in drum spre scoala. Oricum, astea-s detalii irelevante…

Pe mine ma enerveaza ca oamenii fac niste chestii idioate doar pentru ca se vor ei “rai”. Zilele astea toata lumea a aflat ca Andrei Gheorghe a scuipat un politist… si au aflat asta dintr-un filmulet de o calitate destul de proasta.

Voi vedeti saliva omului zburand prin geamul deschis al masinutei de politie? Neah… vedeti doar cum face niste headbanging.

Adevarul: Domnule Andrei Gheorghe, politistii spun ca nu i-ati injurat, reporterii “Cancan” sustin ca, in afara de un limbaj trivial la adresa agentilor, i-ati fi si scuipat. Cum comentati?

Andrei Gheorghe: Nu, nu i-am scuipat. Am oprit la semnul lor, dar le-am spus: “Sa nu dati asta la un paparazzi!”. Am stat cu ei in intersectie, nelasandu-ma sa intru in masina. Dupa 40 de minute de asteptare, cand am vazut paparazzi, am avut aceasta reactie. O reactie de frustrare, de jignire, de nedreptate.

Ce intentionati sa faceti?

Am fost la “Musat si asociatii” sa vad daca pot sa dau in judecata politia. Este o casa de avocatura serioasa care o sa-mi spuna daca putem avea un proces sau nu. Pot sa pun urmatoarele intrebari: de ce am fost tinut in intersectie 40 de minute? De ce au refuzat politistii sa-mi dea etilotestul?

Cine minte? Nu conteaza…

Ah… si inca ceva… Realitatea TV n-ar fi trebuit sa-l “sustina” ca pe un fiu de-al lor in loc sa-l suspende?

Gasiti restul aici.

Good game Andrei Gheorghe!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  blabla
  20/05/2008 at 13:27

  Eu cred ce-a zis in interviul ala si mi se pare o mare magarie ce i s-a intamplat. Chiar daca nu i-a scuipat, nu mi s-ar fi parut mare branza sa o faca, dupa ce politistii l-au oprit doar ca sa aiba ziarele de scandal ce sa scrie.

 • Reply
  Jalane
  20/05/2008 at 16:57

  Eu zic ca adevarul e undeva la mijloc. Andrei Gheorghe a mai avut probleme, se cam stie ca nu sta extraordinar cu caracterul si ca nu e tocmai un exemplu de comportament. Pe de alta parte, e un ft bun om de radio si de TV, iar de data asta cred ca politistii i-au cam copt-o, si avea tot dreptul sa fie nervos. Numai ca injurand nu se rezolva nimic. Dand in judecata, eventual, da. Sunt curioasa ce iese. Eu cred si sper ca nu a scuipat pe nimeni. Din filmulet nu reiese nimic clar.

 • Reply
  FwoRD
  20/05/2008 at 21:04

  Pentru o secunda mi-a trecut prin cap ca realitatea in lipsa de alte idei a pus la cale toata treaba asta ca sa aiba motiv sa-l dea afara.. da’ am renuntat la idee ca e prea SF :P

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează