România

Autostopul și marijuana au ceva în comun, mai nou…

Autostopul și marijuana au ceva în comun, mai nou...

Autostopistă care fumează (sursă)

Acum vreo două luni, când Frogu mi-a spus că în România se va interzice autostopul, am râs cu lacrimi și am asigurat-o că așa ceva nu se va întâmpla, că-i strigător la cer…

Acum aflu că stupida lege care spune că autostopul trebuie interzis a trecut de senat și urmează Camera Deputaților. Argumentele pentru care autostopul trebuie interzis prin lege sunt de genul: “Nu se dau taxe la stat.“, “statul pierde bani”, “autostopul încurajează banii la negru” … (lista cu argumente e aici)

Nu are sens să comentez mai departe știrea asta. Sper, din tot sufletul, să nu ajungă lege. Dacă ajunge probabil că vom vedea autostopiști luați cu duba de jandarmerie căci, nu-i așa, aceștia reprezintă un pericol public.

Deci, iată, autostopul și marijuana au ceva în comun. Nu pot să nu-mi imaginez un autostopist cu un joint în gură. Dublu pericol public!

Trăiască partidul.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Stefan
  02/10/2014 at 10:23

  Sunt foarte multe persoane care iau la autostop chiar si fara bani doar pentru simplul motiv ca se plictiesc. De asemenea, exista si autostopisti care nu dau bani pentru autostop din principiu, pentru ca li se pare aiurea. CC: Timotei Rad & Bogdan Dascalescu

  Anyway… legea asta e o aberatie totala.

 • Reply
  Bogdan
  02/10/2014 at 12:15

  Saptamana trecuta am fost in Croatia cu autostopul. Oamenii te iau in general fie ca se plictisesc, fie ca vor sa te ajute. Cei care chiar o fac pentru bani sunt usor de depistat si de obicei ii ocolesc!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează