Bălării

Azi nu suport nimic. Nici macar oamenii.

De fapt… mai ales oamenii.

Frate, e duminica, VREAU SA DORM IN LINISTE. Sunt racit, nasul e pe post de robinet, vreau sa bolesc in pat, sub paturica, sa ma uit la TV si sa bolesc. Sarim peste partea cu: “Vreau si eu o data (!) paine prajita si ceai la pat!”.

De ce mama dracului fix azi vin toti musafirii neinvitati in scorbura mea. De ce e vina mea ca nu am patul facut duminca la ora 12? De ce azi, acuma, nu merge internetul. De ce trebuie sa stau la un calculator care din 2 in 2 minute imi cere restart.

Vreau sa ma plimb gol prin casa, vreau sa am usa inchisa la camera. Nu mai suport vocile lor! Vreau liniste. Imi curg mucii. Nu-mi place sa-mi suflu nasul in prezenta cuiva. Ma intimideaza. Mie mi se pare mai rusinos sa-mi suflu nasul in public decat sa aiba cineva o flatulatie din greseala in public. Eu ca sa-mi suflu nasul trebuie sa ma duc la toaleta. Trebuie sa am hartie speciala…

Pentru mine suflatul nasului e un proces foarte delicat. De ce e casa plina? De ce nu am cheie la usa? De ce nu pot sa fiu nesimtit (cum sunt acum), sa ignor musafirii si sa stau inchis, sa dorm.

Antisocial is my middle name. Vreau sa bolesc atunci cand sunt racit! Ca un mos de 98 de ani!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  Tina
  24/02/2008 at 14:15

  Cal-mea-za-te ! ( stiu, acum o sa zici “da` nu sunt nervos”, insa nu conteaza ) … o sa iti treaca si raceala asta.

 • Reply
  Dida
  24/02/2008 at 14:46

  Nu eşti singurul care e pudic în privinţa suflării nasului în public :D Hai, dă-i cu ceai cald, pastile şi trece ea…

 • Reply
  Zeffy
  24/02/2008 at 17:06

  Paracetamol şi trece sau nu trece… vezi tu…

 • Reply
  scorilo
  24/02/2008 at 18:27

  fratelo , se pare ca ti-ai prelungit un pic cam mult convorbirea interurbana si ai alunecat pe muci in cabina..ca bione le sade tinerilor din romanica cea dodoloata…ca pentru zarzavagii din astia care pun iarba in bors (si zic ca e cola) s-a luptat stefan la podul inalt…pe de alta parte ..ce l-am pus io?

 • Reply
  cepanamea
  24/02/2008 at 19:59

  Ai tot dreptul sa faci ce vrei la tine in casa, chiar si sa-ti dai musafii afara! Macar sa-ti sufli mucii, cum spui tu…

 • Reply
  Oana
  24/02/2008 at 23:20

  II dau dreptate Tinei. In plus, si asa e destul de nasol sa fii racit, dar sa fii si nervos in acelasi timp… Mie, personal, mi se pare prea solicitant (si fizic, si psihologic). Prin urmare, sper ca acum iti e mult mai bine. Toate trec. Inclusiv racelile si musafirii…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează