Bălării

Babe vopsite

Babe Nu inteleg ce-i cu moda asta intre babe. De ceva timp vad din ce in ce mai multe babe vopsite, dar nu oricum, ci roz, mov, ma mir ca nu si verde sau albastru… Sunt peste tot, cel putin in Bucuresti le vezi la tot pasul, sunt babele moderne oare? Mi se pare foarte ciudat faptul ca noi daca ne vopsim ajungem la gura tuturor babelor care ne vad. Ele nu se uita in oglinda cum arata? Azi de exemplu, in statia de tramvai (uitati-va si voi de unde-mi vine mie inspiratie) am vazut o femeie, in jur de 70-75 de ani care era vopsita mov, pana acum, nimic special, dar voi nu stiti cat de penal arata, in spate era vopsita foarte puternic pe alocuri, avea pete, ca sa zic asa, iar in crestet era un amestec de alb-mov. BABE TRENDY!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  MasterMoll
  25/10/2006 at 20:11

  E chiar caraghios, maine poimaine vedem mosi cu par alb-rosu/ ros-albatru … :))

  Mare iti e gradina Doamne…

 • Reply
  Andrei
  25/10/2006 at 21:25

  Din fericire am avut ocazia sa vad si o buna parte din Europa de vest si am constatat cu stupoare ca exact aceasta tendinta de prost gust se manifeste infinit mai pregnant la noi, decat la ei, care s-ar considera mai “avuti”… ce vreau sa spun e ca noi avem astfel de specimene in conditiile in care 80% din babele din mediul rural nici nu viseaza la vopsea de par.

  Probabil e lipsa de imaginatie… nu reusesc sa isi dea seama ca ar putea asorta parul alb cu hainele si chiar si cu fatza… omul nu se urateste la batranete, decat daca si-o face cu mana lui.

 • Reply
  Simo
  25/10/2006 at 22:26

  Ce aveti soro cu babele? Ce, daca merg pe 100 de ani, sa nu se mai bucure si ele de lucrusoarele astea moderne? In cercul lor de prieteni, probabil ca sunt apreciate. Si oricum, daca asta le mai ridica respectul de sine, mie mi se pare un lucru bun. Decat o bunica trista ca a albit, prefer sa am o bunica vesela ca are parul mov. Bine, stiu ca e urat din partea lor ca se stramba cand vad tineret vopsit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem si noi la fel, nu?

 • Reply
  Andrei
  25/10/2006 at 22:30

  Nu orice gest inseamna si bun gust. Si o buna poate sa nu fie trista ca a albit, din moment ce e un lucru perfect natural. E ca si cum ar fi trista ca a ajuns pana la acea varsta. Dar diferenta de la bun gust, chiar si cu par vopsit discret, pana la culoarea mov, e prea de tot.

 • Reply
  Liviu
  26/10/2006 at 13:20

  lasa mey babele sa se odihneasca in pace…

 • Reply
  ali
  26/10/2006 at 22:18

  bai!!!! kestia aia mov e albastru de metil:p..nu de alta da are shi bunikmea:))…poate toate babele tin cu poli…u know..alb-albastru..sau mov, ma rog..

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează