Bălării

Borat isi ia bataie

Borat

Potrivit tabloidului britanic “The Sun”, Cohen a fost agresat de un trecător, căruia îi spusese “ÃŽmi plac hainele tale. Frumoase. Pot cumpăra, te rog? Vreau să fac sex cu ele!” Bărbatul n-a apreciat însă gluma ÅŸi l-a pălmuit de mai multe ori pe actorul britanic.

Acesta a fost salvat din mâinile agresorului de un prieten, care a declarat că Sacha are noroc că nu a fost bătut mai rău, după ce s-a comportat la fel ca personajul pe care îl interpretează în “Borat”.

[via]

Ce bine-mi pare, trebuia sa-l bage in spital, da, te-ai prins, il urasc pe boratul ala de Borat! Glume stupide, mai vrea si Oscarul. Ar trebui impuscat in cap, alaturi de Adi Copilashu’ De Vito sau Vali Tornada, Florin Parizar si altii. Toti astia sunt pe lista mea neagra.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Zeffy
  14/11/2006 at 10:28

  E un film de tot rahatul :) ala merita batut impreuna cu toata lista cea neagra:)

 • Reply
  Alienu
  14/11/2006 at 13:27

  dupa ce vad filmu ma exprim

 • Reply
  Sebi
  14/11/2006 at 18:29

  are careva filmu ? vreau sa vad despre ce-i vorba sa stiu daca a meritat sau nu batut

 • Reply
  de_ce
  14/11/2006 at 20:13

  si fara film, mi se pare un idiot tiul, si eu i-as da cateva dupa ceafa :D

 • Reply
  robert
  14/11/2006 at 20:35

  pei…dupa cum bine stitzi fazele din blablakistan(whatever)au fost filmate in rominia…pe mine ma cam deranjeaza faza asta ca mai mult isi bate joc de romini lafel ca si de toate tzariile de aceiasi categorie…dar sa fim seriosi au de ce sa isi bata joc aici in rominia…pt a itzi da seama de asta nu trebuie decat sa te pimbi putzin pe afara si sa te uitzi atent in stanga si in dreapta(apropo… am fost amenintzat cu cuzitu ieri seara…oricum nu conteaza pt ca asta se intampla o data pe saptamina cel putzin aici in zona la mine si la sfarsit cocalaru respectiv itzi spune ca a fost doar o gluma…haha!:|)…oricum rominia e rominia (scris special cu litere mici)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează