Bălării

Cartile de vizita – oglinda omului?

Stiu ca atunci cand eram mic mi se spunea ca se vede cum sunt eu dupa cum arata camera mea. Ca ea, camera, este oglinda mea… Asa mi se spunea si asa mi-a ramas in cap, undeva intr-un sertaras ascuns.

Cand am crescut mai marisor si am vazut cum la anumite “eventuri” la intrare se lasau carti de vizita intr-un cosulet mi-am dat seama ca … “Ba, nu doar camera mea jegoasa ma reprezinta… dar si cartea mea de vizita care nu exista!”.

Carte de vizita prezervativ
[Sursa]

Ce se vede in poza de mai sus este o carte de vizita… doar ca este mai originala. Este un prezervativ pe care vedeti si voi ce scrie. Mesajul ar fi: take it, use it, call me.

Acuma stau si ma gandesc cum va arata cartea mea de vizita… poate va avea o forma de cutie de detergent? Sau nu… hmmm….


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  denit
  31/08/2008 at 23:39

  ariel,nu e take it use it call me
  e take it call me use it
  =))

 • Reply
  Pitic
  01/09/2008 at 18:00

  Forma de cutie de detergent? /:)

  Daca ar fi spus-o altul, nu prea ti-ar fi placut :)).

 • Reply
  Viki
  04/09/2008 at 15:33

  Tocmai de aceea a spus-o el :P
  De altfel, sunt multi Ariel dupa care te poti lua. NUme detergentului chiar e luat dupa numele personajului lui Shakespeare din opera “The Tempest”, unde acesta este un spirit al aerului si invoca in actul intai o furtuna (de unde si simbolul detergentului). Numele personajului, la randul lui, probabil provine de la numele mentionat in Biblie, in cartea Isaiah, nume care inseamna “Leul lui Dumnezeu”…
  Deci, Ariel, ai multe variante pentru carte de vizita.

 • Reply
  carti de vizita
  01/04/2009 at 13:33

  Mi se pare una dintre cele mai tari campanii pe neconventional din Romania, atat ideea cat si modul de distribuire a acestor carti de vizita. (daca nu ma insel au fost distribuite in motelurile din jurul orasului, din pacate nu mai tin minte orasul).

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează