Bălării

Ce fac, ce am facut… Nu ce voi face!

“Nu conteaza ce faci in viata, conteaza ce lasi dupa ce mori!”

BOOM in mintea mea… De unde pana unde esti asa sigur ca e important ce lasi dupa moarte? E clar ca toti lasam ceva dupa ce murim doar ca unele lucruri sunt mai “resprectate”. Vrei sa zici ca este neimportant ca GENIUL (cum zice cineva…) Mihai Eminescu a scris in timpul vietii nu stiu ce “Luceafarul” dar este important ca l-a lasat la noi? Bine ca nu a luat toate cartile cu “Luceafarul” in mormant cu el, nu?

Nu traiesc in indiferenta, dar eu (un alt GENIU) consider ca e mai importnant sa-mi vad de viata, e mai important sa vad cum imi continui viata decat sa va las voua, lenesilor, ceva de valoare…

Nu sunt eu cel mai potrivit om sa zic asta dar… o zic: “Lasati dracului trecutul, vedeti-va de viata voastra!!!”


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  urban
  18/01/2007 at 20:48

  Da, dar îţi poţi vedea de viaţă şi lăsând ceva de valoare în acelaşi timp, şi un exemplu Toma Caragiu că tot e filmul pe B1TV, a făcut ceea ce i-a plăcut mai mult, actoria, şi a lăsat filme foarte interesante, pentru unii, mie îmi plac. Poţi de altfel să îţi vezi de viaţă şi să laşi ceva copiilor tăi.. sau poţi să stai pe blog ca netics.

 • Reply
  Ariel
  18/01/2007 at 20:56

  deci nu va luati de netics pe blogul meu… e problema voastra netics :)

 • Reply
  Ramona
  04/07/2009 at 21:20

  daca dupa ce mor lumea o sa fie plina de adolescenti frustrati ca mine pe care ii doare’n 14 de ce au facut raposatii si vor doar sa ii lase sa se odihneasca in pace,atunci nu are rost sa ma chinui sa las ceva in urma mea (de parca pana acum ma chinuiam)

  apropo: ma trezesc sa comentez la posturile vechi pentru ca pe mine ma apuca sa citesc toate posturile tale,de la primul :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează