Bălării

Ce faci când rămâi cu puţin din fiecare?

Ce faci când rămâi cu puţin din fiecare?

Deşi am încercat de mai multe ori să “mă las” de Coca-Cola şi Pepsi, se pare că n-am voinţa necesară. Şi de fapt, nu ştiu dacă ţine de voinţă, dependeţă reală (căci există mituri…) sau dependenţă psihică din partea mea… Dar oricare ar fi motivul, după ce nu beau o vreme unul din aceste sucuri, la un moment dat mă loveşte o poftă care, încet-încet, cel puţin în capul meu, se transformă în nevoie.

Uneori am observat că mi-este greaţă. Aşa, pur şi simplu, greaţă. Fără un motiv anume, cred. Şi îmi trece instant dacă beau o gură de Coca-Cola sau Pepsi.

Îniţial am crezut că-i vorba de dependenţă şi cu, gata, asta a fost, corpul meu nu mai poate fără băuturile astea! Dar de fapt aceste băuturi sunt cunoscute ca fiind “anti-greaţă” încă de când au fost inventate. Nu-i nicio dependenţă. E totul în capul meu.

Şi, deci, ce fac când rămâi cu puţin din fiecare?

Le combini ca pe alcool… şi nu se întâmplă nimic spectaculos. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

 • Reply
  travelgossips
  28/09/2012 at 22:50

  Wow, si eu am aceeasi senzatie de greata cateodata si imi trece cu o gura de pepsi (eu sunt fan pepsi nu coca cola) si am crezut ca e numai in capul meu!
  Cum e si senzatia de trezire instanta la prima gura de cafea, tot doar in capul meu, pentru ca saraca licoare n-a apucat nici sa ajunga in stomac!
  Dar na, e misto sa vezi ca unele chestii din capul tau sunt si in capul altora :))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează