Bălării

Ce-mi place cand oamenii se ajuta

Acum ceva vreme, nu de foarte mult, oamenii ce erau mai inchisi la ten (si aici nu ma refer la tiganii din Romania care au stat PUTIN prea mult la solar, ci la africani in general) erau SCLAVI!

Si sclavii erau ei frumos dusi acolo, in Statele Unite. Si cu riscul imens de a ma insela am ajuns la concluzia ca negriciosii din Haiti (adica de langa Statele Unite) sunt ramasitele sclavilor. S-au dezvoltat ei acolo cum au putut dupa ce sclavia “a disparut” (da, de unde, ca ea exista si azi!).

Chit ca ma insel, chit ca nu, dar ar fi mai frumoasa povestea daca nu m-as insela… Nu-i asa ca-i amuzant ca acum o suta de ani americanii tratau negrii ca pe niste carpe iar acum 3-4 zile pe toate posturile de televiziune era “Hope For Haiti”? Si nu-i amuzant ca americanii acuma ii trateaza de parca-s ceva rasa pe cale de disparitie? Adica, eu nu zic ca-i rau ca ii ajutam… e splendit, asa si trebuie, dar e amuzant.

Si nu-i amuzant ca donam si noi 50 de mii de euro? Noi, statul Roman. E genial!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Raluca Hippie
  25/01/2010 at 08:47

  Mda, ar fi trebuit sa dam mai mult, sa nu ne facem >:) de cacao ca si Republica Moldova a dat dublu (cred) fata de noi. Da’ de la cine? De la Baselu si de la Boc?

 • Reply
  Malina
  25/01/2010 at 10:04

  damn, ieri am primit cateva mesaje de la o singura persoana [a se retine: doar o persoana mi-a dat nuşstiucâte mesaje!] ceva de genu “doneaza pt dezastrul din haiti. vezi pe realitatea tv” sau “trimite sms la 848 pt dezastrul din haiti. da mai departe” ..
  umm..a…?!

 • Reply
  Jalane
  25/01/2010 at 19:28

  Esti relativ aproape cu sclavii. Au fost colonizati initial de spanioli, folositi ca sclavi, iar pe urma de Francezi. Deci nu prea au treaba cu sclavii Americani, ci mai degrba cu cei Francezi. Si nu stiu ce sau cat a dat Franta…
  Guvernul nostru a dat 50 000 si ieri la teledon la Realitatea (unde a fost si mama :D) s=au mai adunat aproape 400 000. M-am mirat cati Romani au donat pt Haitieni totusi…

 • Reply
  ziggy
  26/01/2010 at 14:45

  n-ar fi dragut ca cei din Haiti, acum ca se bucura de mai multa atentie din partea tuturor, sa aiba pe viitor o situatie mai buna ca cea de dinainte de cutremur?..sa se imbogateasca mai pe scurt:)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează