Blog in vlog si vicevercea

Chuck Norris vs Comunism este un film foarte bun

Chuck Norris vs Comunism este un film foarte bun

Ieri mi-am primit tricoul de revoluționar. Apoi am mai ridicat niște ștergătoare și am mai înjurat în gând niște nesimțiți ce parchează pe trotuar.

Unul dintre nesimțiți a fost însuși respectabilul Dan Chișu.

Apoi am fost la Bogdan, Turific!, ca să mă decid dacă vreau o geantă nouă de biciclist, a mea având deja 5 ani vechime (am cumpărat-o în ianuarie 2011 și încă rezistă).

Bogdan face tot felul de produse handmade faine, prin upcycling. Are șepci, portofele, genți de doamne, borsete… tot felul. Recomand maxim ceea ce face cu mâinile sale dibace. :)

Seara am ajuns la film și trebuie să spun că Chuck Norris vs Comunism este un film foarte bun. Iar doamna Irina Margareta Nistor este foarte-foarte-foarte faină și curajoasă.

Filmul este un documentar-comedie despre importanța filmelor din vest la care românii se uitau pe ascuns pe vremea comunismului. Irina Margareta Nistor le traducea, ilegal, necenzurat. Eu am tot auzit de la părinții mei despre aceste filme pe casete … dar până azi n-am înțeles niciodată la ce se refereau. Chiar-chiar recomand filmul.

Vlogul de ieri cu toate astea poate fi văzut aici:

Ah, și, vlogul de alaltăieri nu am apucat să-l pun pe blog ieri, așă că iată-l aici:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează