Bălării

Concurs pentru micii bloggeri din Bucuresti

E foarte tare si simpla chestia:

Scrie un articol pe blogul tău prin care să îţi convingi cititorii să susţină un examen internaţional de limbă engleză de tip Cambridge (FCE sau CAE) sau IELTS!

De ce să dai un examen de engleză? Ce faci cu el? Până la urmă, care sunt avantajele unui astfel de certificat? La ce îţi foloseşte în viitor? Exersează-ţi arta persuasiunii şi dă-le cititorilor tăi răspunsul la aceste întrebări, stârnindu-le interesul!

Articolul poate fi redactat fie în romană, fie în engleză (aveţi libertate de a alege). Nu există o limită de cuvinte (tocmai pentru a nu înfrâna creativitatea), însă un avantaj reprezintă maximum de argumente în minimum de cuvinte.

Ganditi-va doar la cum suna premiu I:

Premiul I (în valoare de 990 RON)

– un modul de curs pregătitor de 40 de ore la Shakespeare School pentru susţinerea unuia din examenele FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English) sau IELTS (International English Language Testing System).

sau

– un modul de curs de limbă engleză de 40 de ore la Shakespeare School “General English for Young Adults”

Bagati-va, ca-i sansa tare. :)

Uite aici link spre CONCURS.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  brontozaurel
  16/09/2009 at 17:31

  Si CPE (Certificate for Proficiency in English) nu?

  Ideea este intr-adevar foarte tare. In concurs nu ma bag ca talentul la scris e inexistent la mine si nici n-ar fi frumos din partea mea (pentru ca am deja cam toate diplomele de engleza de care am auzit :P )

 • Reply
  krossfire
  16/09/2009 at 17:35

  Brontozaurel : Idem cu diplomele :P

 • Reply
  Alter Ego Blog
  16/09/2009 at 19:28

  Inca nu s-au propagat modificarile DNS-urilor… si au trecut deja 7 zile… vreun DNS Flush ai incercat ?!

 • Reply
  graph
  16/09/2009 at 20:15

  la Shakespeare school e directoare fosta mea profesoara de engleza oO

 • Reply
  Disaster-one
  17/09/2009 at 18:21

  @Brontozaurel,krossfire: Pana la urma CPE e the best there is.Restul expira dupa o anumita perioada(IELTS dupa 3 ani din cate tin eu minte,SAT e doar daca vrei sa mergi la studii in America.De TOEFL nu sunt foarte sigura)

 • Reply
  Irina A
  20/09/2009 at 12:18

  ielts e valabil 2 ani intr-adevar, insa e recunoscut de mult mai multe universitati din intreaga lume! adica faptul ca are o valabilitate redusa ar putea fi singurul “dezavantaj”, pt ca in rest toate avantajele sunt d partea IELTS:). uite aici link spre un articol in care sunt prezentate mai pe larg ac examene, daca t intereseaza: http://amdoar18ani.ro/totul-despre-examenele-cambridge-si-ielts/.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează