Evenimente Web

Culturalizand internetul

TamadaAcum ceva timp pe internet apareau magazinele online. Nu stiu cand au inceput si revistele si ziarele sa se mute in online. Totul s-a mutat incet incet in online. Azi putem face aproape orice folosind internetul. Si da, cand zic aproape orice, zic aproape orice! Poti sa-ti cumperi mancare, poti sa-ti cumperi un animal de casa, poti sa citesti o carte, poti sa citesti stiri, poti sa vizitezi virtual locuri si momente in istorie… poti sa faci sex virtual. Ce naiba nu poti face azi pe internet?

Oamenii mai cultivati ai societatii au ajuns si ei pe net cu ceva timp in urma. Unii mai tarziu ca alti din motive de “oameni cultivati”.

In internetul romanesc se anunta o mare-mare lansare a unui site 2 in 1. Un fel de nescafe dar cu o componenta in minus. Se vrea si revista culturala si librarie online in acelasi timp. Asta ma duce cu gandul la Andrei Rosca. In primul rand ma gandesc la Book Blog care este momentan cel mai bun blog de cultura din Romania. Apoi ma gandesc la taraba cu carti a Book Blog-ului.

Tamada.ro promite sectiuni de stiri, editoriale, interviuri, biografi, dar si comentarii ale cititorilor despre cartile citite. Andrei, simti amenintarea? Libraria promite si ea sa puna la dispozitia cumparatorilor o gama larga de carti si doreste sa se impuna pe piata prin calitatea livrarii si modul de onorare a comenzilor. Ce pot sa zic… in ziua de azi toata lumea promite.

Oare va reusi Tamada sa intre in lumea cititorilor de carti din internet?
E posibil pentru ca nu exista prea multa concurenta… dar si publicul e oarecum “restrans”. Calitatea va sta la baza sucesului, ca de obicei.

Momentan nu-s prea multe articole pe site, dar oficial inca nu s-a lansat, nu? Ce-mi place mie este ca daca vrem ii putem ruga sa ne sune, si ei cica ne vor suna. E ceva ce nu am mai vazut prin internet (in general).

PS: TAMADA = maestrul de ceremonii al unei mese georgiene, este cel ce propune toasturile creand o povestioara cu talc pentru fiecare dintre ele, precum si pentru cei pentru care se toasteaza.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Andrei Rosca
  06/10/2008 at 22:35

  nu simt nimic :)

 • Reply
  Ariel
  06/10/2008 at 22:40

  las’ ca o sa simti :))

 • Reply
  Andrei Rosca
  07/10/2008 at 11:50

  yeah, right. As vrea eu… Chiar mi-ar placea niste concurenta.

 • Reply
  » Culturalizand internetul II » Ariel Constantinof Blog
  14/10/2008 at 21:31

  […] cateva zile vorbeam despre lansarea unui site ce are ca scop culturalizarea […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează