Bălării

Dar e frumos aşa?

Când eram mai mic (aveam vreo 11-12 ani) o tipă (de vârsta mea) m-a marcat… pe viaţă!

Eram “iubiţi” (vasăzică ne pupam pe obraz şi nu ne ţineam de mână căci eu mă simţeam ruşinat…) şi ea vorbea cu prietena ei despre un mare actor (nu mă pricep la actori, dar e un tip care joacă pe durul, adesea la chelie în filme, forţos de fel) care avea… “pătrăţele”. Ziceau ele: “six pack”.

Atunci, mai în glumă – mai în serios, cele două au făcut o mică glumă la adresa mea: “Ariel, tu când o să ai pătrăţele d-astea?” – au întrebat arătând spre o plasmă din Mall Vitan (căci acolo eram, mergeam chiar la un film cu acel actor).

Chestia asta, aşa mică cum a fost, m-a marcat pe viaţă. De atunci tot am momente când mă uit la burtica mea şi zic: “băi, tot n-am six pack…”. Dar nu e ca şi cum am făcut vreodată ceva ca să le am.

Dar uitându-mă la videoul acesta îmi dau seama că a avea six pack nu-i o chestie ce ţine de frumuseţe neapărat (de exemplu tipele cu six pack mie nu-mi plac), ci e mai mult o lecţie de viaţă. Trebuie să-mi fac un program, trebuie să mă ţin de el, trebuie să trag de mine (dpdv fizic) să pot să fac acele exerciţii … şi e per total o dovadă de ambiţie.

Mă gândesc acum serios dacă să încerc sau nu să mă apuc de aceste exerciţii.

Dacă vreţi mai multe detalii pe tema asta vedeţi ce a scris însuşi Vali.

PS: Sper că nu v-aţi stricat (mai ales voi, tipelor) tastaturile băloşindu-le cât v-aţi uitat la video, da?


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  Valy
  10/10/2010 at 20:17

  :D. Hehe mersi de postare. Promit sa raspund tuturor – in cazul in care sunt intrebari. Si chiar nu e greu si e foarte misto sa te mentii in forma :X

 • Reply
  d.dud
  10/10/2010 at 20:36

  ariel când te vedem şi pe tine făcând un astfel de video?

 • Reply
  Ariel
  11/10/2010 at 10:00

  @Dud – e în plan. urmează. :D

 • Reply
  Mihai
  13/10/2010 at 09:52

  Exercitii ca exercitii dar nici sa ne transformam in altceva decat ar trebui sa fim.

 • Reply
  Valy
  19/10/2010 at 00:14

  @Mihai: Hai, spune ca sunt exagerat :)).

  Sunt de acord cu tine – exista persoane care nu mai pot fi numite oameni. Venosii aia de trag ca nebunii si baga in ei tot felul de mizerii. Dar nu vad unde e greseala cand vrei sa iti cladesti un corp atletic “nici prea-prea, nici foarte-foarte”.

  Eu fac sport pentru mine, fac sport sa ma mentin in forma si sa am corpul pe care il am. Nu am exagerat niciodata si stiu sa ma opresc atunci cand trebuie ;)

 • Reply
  IQ100
  02/11/2010 at 23:35

  urat, urat , urat….”sper ca nu v-ati balosit uitandu-va”….comentariul tau baloseste o transpiratie cinstita si cu rezultate de admirat…cand poti sa transpiri, nu te mai balosesti pe drumul scurt, nu ai nici chef, nici nevoie, dar pt. asta trebuie sa incepi cu transpiratia….am ajuns la blog-ul acesta dupa ce mi-a povestit o fata de cl.VIII ceva cu problemele tale la liceu….initial am crezurt ca profii exagereaza si nu inteleg revolta adolescentina spargatoare de tipare….dar am aflat mai apoi ca ai mai avut derapaje…ai facut public un id fara a avea aprobarea persoanei, ai fi bagat pe blog filme video sau poze din scoala, cand, conform legii actuale, asa ceva este interzis (nu zic ca e bine sau e rau, dar e interzis)….invata sa taci, sa muncesti “sa asculti, nu dispretui pe cei saraci dar culti”…hai pa, nu mai trec pe aici

 • Reply
  Ariel
  03/11/2010 at 02:26

  @IQ100 – Mă bucur că ai un IQ mare deşi nu pare.

  Să nu mai treci, chiar te rog. :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează