Evenimente

Dau 10 invitații la DreamHack Masters Bucharest 2014

Dau 10 invitații la DreamHack Masters Bucharest 2014

Data trecută când am dat invitații la DreamHack a fost bătaie mare și am apreciat calitatea comentariilor primite. Atunci pusesem o întrebare despre gaming și ceream comentarii inteligente.

Acum am de dat 10 invitații pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 și nu cer comentarii. Voi alege, la întâmplare, cu random.org, 10 oameni dintre toți cei ce vor răspunde la formularul găsit mai jos.

Cei 10 câștigători vor fi anunțați aici (în acest post cu un later edit) și personal prin e-mail joi, 30 octombrie, ora undeva după ora 13:00.

SCUZE DE ÎNTÂRZIERE – later edit aici – cei 10 câștigători pe care i-am ales cu ajutorul random.org și pe care, culmea, nu-i cunosc (deși din cei 105 participanți cunoșteam personal vreo 20) sunt următorii: (cei 10 câștigători au biletul printabil pe e-mail și primesc și un sms de la mine imediat)

1. Razvan – doho_2005@yahoo
2. Bianca Musatescu – bianca.musatescu@yahoo
3. Neculai Andrei Bogdan – bogdan518@gmail
4. octavian cimpeanu – vian.peanu@gmail
5. Coman Mihai-Claudiu – coman.mihai.claudiu94@gmail
6. Alexandra Druta – druta.alexandra@gmail
7. Liviu – liviuanubis@yahoo
8. Toader Constantin-Ovidiu – toader.ctin.ovidiu@gmail
9. Petrache Simona – simonaanamaria_petrache@yahoo
10. Silviu Maxim – maximsilviubv@gmail

Mulțumesc! Și ne vedem pe acolo!


DreamHack Masters Bucharest 2014, pe scurt, înseamnă următoarele:

Vor avea loc semifinalele și finalele competiției Dota 2 Champions League – asta înseamnă că o să vedem cele mai bune patru echipe de Dota 2 din lume (Natus Vincere, Team Tinker, Team Empire și Sneaky Nyx Assassins) – altfel zis 20 de oameni care joacă Dota atât de bine că-s multipli campioni și vicecampioni mondiali și milionari în dolari (fără mișto).

Cei mai buni 8 jucători profesioniști de Hearthstone din lume participă la turneul NESCAFÉ 3in1 Hearthstone: Heroes of Warcraft. Unul dintre ei este jucătorul român Radu „Rdu” Sima, care are doar 17 ani și este numărul 1 mondial.

Vor avea loc și semifinalele și finalele campionatului național de sport electronic: cele mai bune 4 echipe din România la Dota 2, League of Legends și Counter-Strike: Global Offensive, precum și cei mai buni patru jucători de Hearthstone din țară vor lupta pentru titlul de campioane/campioni ai României.

Totodată se vor juca și semifinalele și finalele Cupei Liceelor la League of Legends. Peste 1.000 de liceeni din 150 de licee și colegii din țară au participat în calificările pentru acest turneu. Peste 44 de orașe au fost reprezentate în competiție. (Se spune că-i cea mai populară olimpiadă școlară din România la ora actuală – haha!)

Vloggerii de la Creative Monkeyz, Satana, Mikey Hash și alții vor face livestream și vor juca meciuri 1 la 1 cu vizitatorii evenimentului.

Totodată va avea loc un concurs de Cosplay – iar câștigătoarea concursului va reprezenta România la competiția de Cosplay desfășurată la DreamHack Winter, în Suedia.

Pe lângă toate astea, în cele trei zile, în Sala Polivalentă vor exista zone de jocuri pe console, turnee 1 versus 1 dedicate spectatorilor, reduceri de 50% la merchandise-ul de gaming, activități surpriză cu tematică de Halloween pentru prima zi de DreamHack Masters Bucharest și o sumedenie de premii și tombole de la parteneri: Telekom Romania, NESCAFÉ 3in1, Red Bull, Need for Seat, Asus, HyperX, ASRock, Eaton, Maguay, TP-Link, LikeIT, Logitech, AMD, eMAG, Madcatz, Mionix, Natec Genesis, PC Garage, Jerry’s Pizza.

Întregul eveniment va fi televizat în direct pe Dolce Sport și transmis prin livestream pe dolce-sport.com/esport, dar și pe viagame.com, dailymotion.com și twitch.com.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  dvp
  28/10/2014 at 19:58

  Îţi mulţumim! :))

 • Reply
  Vlad Ianos
  29/10/2014 at 01:19

  Uhu invitatii moca!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează