Evenimente Web

De la Roblogfest, cu interviu

Am fost si eu la super-petrecerea de la Roblogfest dar n-am scris nimic ca n-am avut ce… Am revazut multi bloggeri din toate colturile lumii Romaniei. Am salutat in colo si in colo, m-am bucurat ca am revazut-o (Dupa foarte mult timp) pe pietricele – pe ea am cunsocut-o la prima mea iesire cu bloggeri – si … tot asa.

Am iesit pe locul 17 la divertisment, si in rest pot spune ca am fost detronat de noi bloggeri si de JEG si Visurat (linkuri nema, ca nu meritati … la asa comportament :D ).

Mi-a placut la party, am primit 2 tricouri gratuite, am baut o bere pe banii celor de la Adobe si totul a fost frumos… mai putin competitia in sine. Nimeni nu a auzit de copseanul.com, nici eu, si adevarat este ca e un blog FOARTE nou si cu putini vizitatori … dar nu e vina lui ca sistemul l-a lasat sa-si puna prietenii sa voteze, nu?

Copseanul.com este un blog colectiv (format din Alex si Ovidiu) redactat direct din Copşa Mică … si in care gasim chestii despre Copşa Mică. Foarte frumos ca vor sa schimbe imaginea oribila a orasului in care locuiesc…

M-am dus sa-i iau un interviu lui Alex (unul dintre baietii care scriu pe http://www.copseanul.com/) si mi s-a parut speriat… cred si eu, la cat de huiduit a fost… FRATE, nu el trebuia huiduit… ci tolo.ro la cel mai bun blog jurizat.

Interviul e aici:

Dragoş Novac, good job.

Ne auzim la anu’. (la anu’ cand nu participa Visurat, desigur… lol)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  FwoRD
  17/03/2008 at 00:06

  Ai avut inspiratie sa-i iei interviul :P good job

 • Reply
  mărie
  17/03/2008 at 00:22

  Şi eu m-am bucurat foarte tare să te văd :).

  Jur că nu înţeleg de ce nu ne mai întâlnim cu toţii, mai des şi din proprie iniţiativă, în locuri în care ne putem auzi.

 • Reply
  ~» swaMp blog«~ » Despre roblogfest 2008
  17/03/2008 at 00:34

  […] Ariel a venit pregatit cu ghiozdanul care nu era echipat cu marker […]

 • Reply
  Scurte … din Copsa Mica at » piticu .ro
  17/03/2008 at 09:42

  […] Ariel ii ia interviu lui Copseanul cu o sticla de bere pe post de microfon [ link ] […]

 • Reply
  Andrei Monciu
  17/03/2008 at 13:07

  nu e asa de rau mai, daca a dus-o bine blogul lui…ce vina are el?Bv lui. Au fost destul de multe no-name-uri anul asta din cate am vazut, se vede ca sistemul de vot face victime :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează