Bălării

Deja-i ritual cred…

Incep sa ma obisnuiesc cu mersul pe jos dis de dimineata. Am fost ieri la stand-up in Deko … la 11 eram acolo, la o masa, cu o bere in fata.

Am ras, am ras… s-a facut ora 1 si am fugit spre pisoar. Si apoi… cum sa ajungem acasa daca nu pe jos? E 3:29 si am ajuns acasa. TNB – Pantelimon pe jos dis de dimineata.

Am salutat niste tipi care lucrau la stapii de curent electric (ce naspa suna asta), am salutat 2 oameni dintr-un non-stop… ne-am speriat cand o Dacie rosie a oprit in dreptul nostru, s-a uitat la noi, si a continuat sa mearga incet pe langa noi…

E fascinant Bucurestiul dis de dimineata.

Fiind plecat de ieri de acasa eram ingrozit ca uitasem sa-mi pun adidasii pentru Mos Nicolae. Acuma-s calm. Mi-a gasit el alti adidasi pe care sa-i umple cu ciocolata aerata si Twix din belsug.

Deci deci deci Bucurestiul sambata dimineata e foarte misto. E a doua sambata consecutiva in care fac asta si e chiar distractiv si fascinant.

Acuma ma intreb… are rost sa ma mai bag la nani?

Ah, ah, inca ceva: “Hepi Mos Nicolae dei!”


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Dragos
  06/12/2008 at 10:54

  Mos Nicolae fericit, imbelsugat de Twixt si Mars, Arielule! ^_^

 • Reply
  Ariel
  06/12/2008 at 13:26

  ^,^ Sa nu uitam de Milka Lufee!!! :X

 • Reply
  Pitic
  06/12/2008 at 13:51

  Toti parintii gandesc la fel? Twix, Mars, Milka Luflee, ciocolata, ciocolata, ciocolata. Asta am primit si eu.

 • Reply
  Ionuţ
  24/12/2008 at 03:17

  Acum 10 ani făceam Pantelimon-Rahova-Drumul Taberei în 3 ore pe jos, şi nu sărea nimeni să-mi ia gâtul. (Ai umflat-o atunci cu interviul ăla, mă mir dacă te-a crezut careva, noi la firmă nu, prin urmare te-am “taxat” atunci.)

 • Reply
  Ionuţ
  24/12/2008 at 03:20

  Completare: străbăteam zonele de mai sus noaptea, când doar eu, taximetriştii, măturătorii şi câţiva rătăciţi mai eram pe străzi.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează