Bălării

Despre spălatul pe cap :)

Vorbeam ieri cu Teo, faţă de toată lumea, de cât timp nu ne-am spălat noi pe cap. Amandoi avem părul încâlcit şi respectiv (în) dreaduri şi da, suntem mândrii de asta şi ne lăudăm până vă săturaţi de noi.

Ne-am dat seama că discutam un subiect puţin “tabu” aşa că am început să ne ţinem discuţia doar între 4 urechi, ca să nu ajungă cei din jur la concluzia că suntem nişte jegoşi nespălaţi.

Înainte să-mi fac dreaduri am auzit zeci (pe bune, zeci!) de “zvonuri” despre ele… majoritatea se băteau în cap. De la cum se fac, la cum se întreţin şi tot aşa…

Azi sunt un mândru posesor de mini-baby-dreaduri care se spală pe cap aşa cum o fac majoritatea oamenilor din societatea din ziua de azi. Iau şampon în palma, mi-l frec de cap, se face clăbucul, am grijă să mă spăl frumos şi bine la rădăcină, dau câte un handjob la fiecare dread în parte şi apoi mă limpelzesc sănătos. Şi am scris asta pentru că cea mai des întâlnită întrebare este: “Frate, dar tu te speli pe cap? Cum?”.

M-am amuzat teribil ieri când eu şi Teo ne-am dezvăluit în privat de cât timp nu ne-am spălat pe cap. :))

Ah. S-a luat un moş de mine în RATB că de ce nu mă tund. I-am explicat că-mi place mai mult aşa. Mi-a zis să mă duc să “joc la televizor” în cazul ăsta. Cool, cool.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    Bamboo Queen Teo
    01/12/2008 at 00:34

    Ioi tare o fost faza de aseara :)) cand ne-a pufnit rasu. Am vb cu ComaKid si era are EU – 1. :)) am luat-o la faza asta :))

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează