Bălării

Destul cu politica

Prea multa politica. Am fost, am votat… ca tot animalu’ metafizic social cu drept de vot… Vin comunistii la putere… asta ne-a fost. Hai sa schimbam subiectul acum.

Deci… vreau sa ma mut. Unde gasesc chirie bucuresteana cu sub 5 mil pe luna? O camera intr-un apartament impartit cu cati oameni o fi nevoie…

Si doi, sa ma duc la SNSPA – Publicitate sau Comunicare? SNSPA sau FJSC? Facultate sau fara?


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

18 comentarii

 • Reply
  Pitic
  22/11/2009 at 23:45

  OMG nu pot sa cred ca citesc FJSC acolo :)).

 • Reply
  Pitic
  22/11/2009 at 23:57

  Si… ca sa raspund la intrebare, daca nu vrei sa faci jurnalism, nu te duce la FJSC. Du-te la SNSPA pentru Publicitate sau Comunicare. In primul rand pentru a faci din primul an exact ce-ti doresti, nu ca la FJSC, primul an combinat Jurnalism cu celelalte, iar abia din anul doi iti alegi… orientarea, sa zicem :)

 • Reply
  nada
  23/11/2009 at 00:45

  eu zic nu snspa. din experienta mea si a altor oameni.

 • Reply
  lunna
  23/11/2009 at 14:10

  un link, o alternativa
  http://www.comunicare-relatiipublice.ro/
  mie mi-a placut

 • Reply
  Mircea
  23/11/2009 at 14:11

  cu cine ai votat?

 • Reply
  Deea
  23/11/2009 at 14:43

  De ce ne intrebi pe noi ce sa faci? Crezi ca pot alege altii mai bine pentru tine? Ar trebui sa faci ceea ce crezi ca merita. It’s your future, not ours.
  You know that :P

 • Reply
  Ariel
  23/11/2009 at 15:36

  @mircea – cu Remus Cernea
  @deea – Pai tre sa am niste feedback despre niste facultati ca sa stiu ce sa aleg, nu?
  @lunna – merci
  @nada – notat

 • Reply
  Doro
  23/11/2009 at 20:29

  Eu zic DA pentru filosofie.

 • Reply
  un ohm
  23/11/2009 at 21:28

  ASE! Si-o sa ai sansa sa-mi fii coleg :D

 • Reply
  cartim
  23/11/2009 at 22:32

  Eu zic filosofie sau jurnalism (ai deja experienta in jurnalism).

 • Reply
  Jalane
  24/11/2009 at 00:31

  Eu as zice nu SNSPA, desi nici dupa FJSC nu ma omor. Pana la urma pt a face jurnalism nu cred ca ai nevoie de cine stie ce facultate. DUpa parerea mea cei mai buni jurnalisti nu sunt cei care au terminat Jurnalismul. La o adica, pt a avea o diploma (oricat ai da-o, macar ca iti aduce ceva bani in plus la salariu si tot merita sa ai), poti sa faci orice, de preferat la stat, ca-s mai bine vazute, nu platesti dak intri la buget si din cate te cunosc, esti in stare sa intri la buget fara probleme la asa ceva. So pick smth & good luck :)

 • Reply
  Mihai
  24/11/2009 at 10:52

  Succes!Dar de unde schimbarea aceasta subita? Ca parca ziceai ca vrei sa iti iei un an doi pauza apoi sa te gandesti la faculta?

 • Reply
  Ariel
  24/11/2009 at 16:40

  @mihai – nu e o treaba sigura… doar am zis sa vad daca ma atrage chestia asta – si nu, nu pot sa zic ca imi doresc sa fac asta. e asa, o chestie, sa vad si ce zice lumea, sa vad si ce ore se fac… sa vad si ce implica. bleah. prostii.

  @Jalane – dar cine a zis ca vreau jurnalism? Nu vreau. Am zis publicitate sau comunicare.

  @cartim – nici nici

  @un om – nici gand :D

 • Reply
  Co
  25/11/2009 at 11:16

  Eu am fost cea care-a spus “si daca intru, nu ma duc!” si nici c-am mers in primele sapt. : )
  Dar: e mai bine sa faci o fac. acum, iar in timp, daca vrei altceva si crezi ca merita, poti s-o faci si pe a doua. Si de acord cu Jalena, mai bine la stat (+ poti sa pleci la studii in strainatate).
  Nu te astepta la cine-stie-ce (vreau sa cred ca medicina e exceptia – daca te vezi medic, mergi de-acum), sunt destule cursuri de umplutura, destule pe care nu le intelegi (in anul 4, dupa ce am lucrat – de obicei termini ceva si lucrezi in cu totul alt domeniu – am inteles materia din anul 1 : D) sau le uiti dupa prima sesiune, dar cred ca vei gasi si ceva care sa-ti placa (in cazul meu au fost un curs de Integrare Europeana + materia si profii din ultimul an – probabil pentru ca era ultimul).
  Bafta!

 • Reply
  Co
  25/11/2009 at 11:17

  * Jalane :D

 • Reply
  malpraxis
  26/11/2009 at 00:12

  facultate sau fara? buna intrebare! in Romania de azi nu prea mai conteaza. mai bine invezi o meserie bine de tot, devii muncitor calificat si e mult mai bine. dar nu, noi vrem facultate sa ne stergem cu diploma la fund si dupa sa ne de-a si alesii nostri un sut in dos ca asa e frumos (am facut si rima, na!) parca la fjsc e mai bine…dar nu ma baga in seama habar am eu o sa fiu analist de mediu asa ca pe mine nimeni nu ma baga in seama, vorba unui prof

 • Reply
  andreea
  26/11/2009 at 17:00

  =))))) snspa, ma? lol
  iti dau mailul irinei (fosta colega, cred ca o stii) sa iti zica ea ce “frumos” e snspa…
  imi zici daca vrei :p

 • Reply
  sidryane
  04/12/2009 at 19:01

  Nu ai nevoie de facultate de jurnalism ca sa scrii la ziar: been there, done that.
  SNSPA iti ofera o baza solida de cunostinte cu care (si aici citez o buna prietena, absolventa de comunicare acolo) o sa ai ce discuta cand iesi la o cafea cu prietenii,
  Publicitate faci daca ai intr-adevar o pasiune si te pricepi. Si nu faci in Ro.
  Daca vrei sa faci o facultate (sfat pentru toata lumea), fa ceva care sa te invete o meserie concreta. Si aici e avantajul ASE-ului. Carte nu se face decat la FABBV si Cibernetica (si uneori nici acolo). Dar si cu restul specializarilor mai ai habar de ce se intampla in jurul tau.
  (am presupus ca fizica si matematica avansata nu sunt chiar printre pasiunile tale, deci Politehnica nu intra in discutie)
  Alege intelept:)
  (si mergi la stat, mult mai multe avantaje, fie si numai din perspectiva angajatorilor care nu vad cu ochi buni faptul ca ai facut facultatea ‘la privat’)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează