Bălării

Este “continut de umplutura”…

Zicea un blogger acum cateva zile.

Despre ce e vorba? Dupa cum ati observat, bloguri romanesti, noi, apar in fiecare zi, dar defapt doar 1/5 din ele sunt chiar bloguri. Dupa parerea mea, un blog in care gasesti chestii “copy/paste” nu e blog. Ori este site funny, ori e pur si simplu site ori e… orice, dar nu blog.

Totusi, de ce un blogger care are vechime de cateva luni, este fericit, are cititori, are posturi “copy/paste”? Nu stiu… L-am intrebat si:

“De umplutura, daca nu postez nimic, nu mai am trafic!” – Oki, si eu sunt stats whore (ca 99.9% din bloggerii lumii) dar… nu (mai) fac posturi din alea funny doar pentru trafic. E imatur, stupid si… e copy/paste. Macar daca era funny si era facut de tine… sau macar daca ai fi comentat si tu pe seama acelui copy/paste.

“Daca taceai, filozof ramaneai.” – asa zic si eu acum: “Daca nu “copiai/lipeai”, blogger ramaneai.”

copiaza/lipeste = copy/paste


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  Åžerban Constantin
  28/01/2007 at 15:17

  Eh, continutul copiat poate fi folosit pentru a demonstra un punct de vedere insa dupa cum ai spus si tu, doar insotit de o parere a blogerului.

  Am facut si eu si copy/paste si copy/translate/paste asa ca nu sunt indreptatit sa arunc cu noroi insa prefer o poza sau un filmulet de pe metacafe sau youtube decat un text aruncat cu lehamite doar ca sa nu vina omul si sa vada la data ultimului post luna trecuta.

 • Reply
  Filip
  28/01/2007 at 15:22

  filozofu’ lu’ mama…

 • Reply
  drojdie blog
  28/01/2007 at 15:26

  […] scriu, deoarece cred ca am ceva de zis, mai mult sau mai putin important. Mai apar si post-uri de “umplutura”, asa cum le numeste Ariel. […]

 • Reply
  „De umplutură” «» 2007://AEROStyle.Ro
  28/01/2007 at 16:07

  […] Ariel a spus că e foarte frecvent fenomenul scrisului degeaba, de umplutură sau face copy/paste. Nu ÅŸtiu ce să spun în legătură cu asta, dar nu sunt neapărat de acord. […]

 • Reply
  Huper » Se practica…
  29/01/2007 at 14:33

  […] Am citit pe niste bloguri (aici si aici ) cica se practica posturile cu continut de umplutura. Well, cateodata continutul ala de umplutura poate fi mai interesant decat un post in care vrei sa zici ceva, asa ca nu condamnati metoda! […]

 • Reply
  de_ce
  30/01/2007 at 04:33

  hehe, ce ecouri bune a avut postul tau :)

 • Reply
  Ariel
  30/01/2007 at 14:13

  Bune? :-“

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează