Web

Facebook e de încredere. În 12 ore m-a refăcut admin pe fanpage-ul hăckuit!

Facebook e de încredere. În 12 ore m-a refăcut admin pe fanpage-ul hackuit!Long story short: Axel (adică Alexandra, tipa cu care lucrez la amdoar18ani.ro) a creat acum câteva luni un fanpage pentru amdoar18ani.ro.

Acum o lună site-ul (WordPress) a fost şters frumuşel (dar aveam back-up). Un cineva plictisit n-avea ce face, a prins o parolă, a intrat şi a şters tot. Culmea a fost că a intrat şi pe Facebook şi ne-a scos “admin-ul” de pe fanpage.

Între timp şi-a bătut joc pe acolo punând poze şi prostii.

Ieri am dat un mail la Facebook explicând toată această super-experienţă. În 12 ore ne-au răspuns că au pus lucrurile în ordine şi că dacă mai avem probleme să-i contactăm cu curaj. Am recuperat fanpage-ul, am găsit un profil fals cu numele meu care era admin (deci deşteptul care de plictiseală a sters tot) şi acum pot să vă spun că respect Facebook.

Deşi n-avem nimic oficial în spatele amdoar18ani.ro – în fond, Chirilă ar putea înregistra la OSIM numele melodiei şi ne-ar putea spune să schimbăm numele siteului oricând – Facebook a rezolvat problema instant, verificând care a fost creatorul fanpageului şi cum a evolut situaţia (user/posturi/comentarii) în ultimul timp.

Facebook e de încredere.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Adda
  19/12/2010 at 03:32

  Am vaga impresie ca melodia lui Chirila chiar este inregistrata la OSIM. Deci s-ar putea intampla asta in orice moment. Insa cand mi-a dat feedback la articolul pe care l-am scris si care a ajuns sub nasul (ochii ) lui nu s-a intamplat nimic,atunci cred ca nu se va intampla nici pe viitor. Cu speranta in suflet,totusi.

  • Reply
   Mihai
   22/12/2010 at 17:22

   Poate ca el nu da atata atentie la asta cat dam noi.

 • Reply
  Andreea
  22/06/2015 at 09:51

  Care e adresa de mail oficială a echipei Facebook iar dupa ti-au mai pus si alte intrebari pentru a recupera pagina?
  Si eu trec printr-o situație asemănătoare si as vrea sa le explic ca defapt acea pagina a fost furata…
  Multumesc anticipat!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează