Filme

🎬 Hackerville – serial HBO filmat în Timișoara (2018)

Hackerville - serial HBO filmat în Timișoara (2018)

Acum vreo două săptămâni cei de la HBO România m-au invitat la lansarea noului lor serial, Hackerville – un serial filmat Bucureşti, Timişoara şi Frankfurt – deci, cum s-ar spune, o “producție europeană” în care s-au implicat mulți-mulți oameni.

Am văzut atunci, în super-premieră, primele două episoade din cele șase din primul sezon.

Și wow.

Muzica serialului este făurită de Silent Strike, apare oleacă de Deliric și se simte adesea și influența puternică a celor de la Șatra Benz.

Actorii îs faini tare: personajul principal pare (am zis “pare“) să fie puștiu cu care m-am fotografiat mai sus – “Cipi”. Anna Schumacher impresionează cu abilitatea ei de a vorbi limba română cu accent de nemțoaică (care-i for real, de fapt). Iar Andi Vasluianu, deși l-am tot văzut în multe producții în ultimii ani, aici îmi place cel mai mult de el.

Umorul este românesc până peste cap.

Sediul poliției, traficul din Timișoara, cadrele din dronă, dumele culturale românești – tot mixul ăsta te ține în priză, constant fascinat, constant amuzat.

Aseară, duminică, a apărut și al 3-lea episod din Hackerville și, în continuare, nu-s deloc dezamăgit, ci de-a dreptul impresionat.

Tind să cred că la ora actuală Hackerville chiar este una dintre cele mai faine producții “locale”. Calitate cum eu n-am mai văzut pe aici.

Dacă vrei și tu să vezi primele 3 episoade (și următoarele 3 care urmează duminică de duminică) atunci te încurajez să-ți faci un cont pe www.HBOGo.ro, căci prima lună-i gratuită … și apoi costă 3 euro pe lună. Ceea ce, chiar și dacă te uiți doar la Hackerville, tot merită.

Aici trailerul:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează