Bălării România

Halal bal

Am fost ieri la bal (Cosbuc + Lauder-Reut), oribil, mai bine na distram afara pe banca. “Badiguarzii” erau doar niste omuleti culesi din satuce, cu 3 clase maxim si cu un corp mare…

Singurul moment in care m-am simtit mai bine a fost cand a cantat Chester si am facut pogo – dar partea mai interesanta este ca am reusit s-o conving si pe Seli (Sally) sa vina, care era pe tocuri. Ah, nu, nu a facut pogo pe tocuri, atunci chiar era nebuna, a facut in ciorapi… Facea la un moment dat: “L-a calcat pe ala micu!!!”.

Pun pariu ca multa lume venise pentru PCC (Pistol cu capse) – au cantat ei la sfarsit – dar basistul si-a luat bataie de la “badiguarzi” (un dinte spart parca?) – nu stiu pe ce motiv, cert e ca mi-am luat si eu un cap in gura de la basist (cand il impingeau afara din multimea ce facea pogo) si din cate imi amintesc, “badigardu” il tot intreba pe basist – “De ce vorbesti mah asa?”.

A fost de tot … toata jena… Nu mi-a placut de nici o culoare. Am fost mai fericit cand il asteptam decat cand eram deja acolo.

Kristal Glam Club – sux big time!
“badiguarzi” – 3 clase si o casca in ureche
oraganizarea – ce-i aia?
rRomania – sux la chestii din astea…


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  r5m
  01/12/2006 at 14:11

  Atunci ma bucur ca nu am mers si eu (sunt la cosbuc). :P

 • Reply
  gHOSt
  01/12/2006 at 16:34

  Am auzit si eu de balul din Cosbuc. Ce gluma proasta :))

 • Reply
  Sally
  01/12/2006 at 22:57

  Asa…deci…wht can I say? Degetelu inca mai sufera….ma doare tot…nu mai merg pe tocuri in viata mea…dar tot am baut de neam spart…si eu cel putin pe bancutza mam simtit foarte foarte bine!!!!

 • Reply
  dutz
  03/12/2006 at 02:40

  Intr-adevar, “Badiguarzii” de la Kristal sunt cei mai jegosi :( si noi am avut problemne cu ei la vreo 2 baluri :(

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează