Bălării

I-am zis azi unei prietene despre “Let’s do it, Romania!” …

I-am zis azi unei prietene despre "Let's do it, Romania!" ...… şi, fără niciun mişto, m-a întrebat: “E vorba de sex?”. Pentru o clipă mi-am imaginat o orgie imensă, dar apoi m-am trezit la realitate.

În altă ordine de idei neporcoase voiam să spun că azi am fost la conferinţa de presă “Let’s do it, Romania! 2011” şi sunt puţin dezamăgit.

În primul rând sunt dezamăgit de “project manager”. Scuze, nu i-am reţinut numele. Am o problemă cu oamenii care ţin prezentări deşi nu-s capabili să ţină prezentări. Nu, asta nu înseamnă că eu pot ţine prezentări superbe, dar te faci de râs dacă stai cu curcubeul la public şi citeşti de pe un slide pe care-l vedem cu toţii! Take this as feedback. Data viitoare să ţină prezentarea omul din echipă care ştie să ţină prezentări fără să plictisească sau să se facă de râs, nu project managerul. It brings good karma, trust me.

Apoi am fost dezamăgit de prezenţă. Doi bloggeri am văzut: Pănduţu şi Chinezu. Mai era cineva? Da, mai erau bloggeri din echipa Let’s do it, dar ei nu se pun.

Apoi am fost dezamăgit de prezenţa presei.

Apoi de prezenţa din sală, în general, per total.

Apoi de faptul că nimeni n-avea întrebări.

Apoi de faptul că am aflat foarte puţine informaţii într-o oră. Prea puţine:

Anul trecut au fost ~200 mii voluntari în 41 de judeţe (adică toate?) şi s-au strâns ~550 mii de saci de gunoi. 300 de mii de euro = total sponsorizări.

Promisiunea pe anul acesta este implicarea a peste 500 mii voluntari. Cam puţin aş zice eu. Think big, people. Cum doar 500 de mii?

În fine. Mie-mi place ce fac oamenii de acolo, îmi place ca sunt pasionaţi, îmi place tot.

Anul acesta o să curăţăm ţara pe 24 septembrie cot la cot, da?

Keep up the good work, “Let’s do it, Romania!”, chiar dacă presa încă nu vă consideră subiect de prima pagină. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  cipri
  15/06/2011 at 06:30

  Nu stiu cum au de gand sa promoveze ei anul asta aceasta campanie dar ar trebui neaparat sa se gandeasca cumva si la sate, pt ca eu am ajuns anu trecut in Vadu Crișului( este o comună în județul Bihor la 50de km de Oradea)lumea se uita la noi ca la felul 7, habar nu aveau ce e cu noi prin zona. a fost o faza chiar funny cand am ajuns in spatele grainilor (de specificat e ca eram pe o vale unde curatam jegurile ) si am fost luati la intrebari de oameni ca ce facem :)) a trebuit bine inteles sa le explicam scopul si durata vizitei noastre.

  si totusi cu un coordonator bun pe fiecare judet nu ar fi chiar asa de greu de informat populatia despre acest proiect! daca primariile ar fi implicate in acest proiect e imposibil sa nu se faca treaba! nu cred ca daca primarul din fiecare sat/comuna ar scoate la imprimanta , 10 ,20,30 afise si le ar pune prin sat, in “locuri cu trafic” gen biserici, statii de autobus,Magazine etc. lumea nu ar auzi!

  oricum pana in septembrie mai este ceva, ce e drept nu mult dar se poate mult mai bine ca si anul trecut :)

  • Reply
   Vlad Dulea
   17/06/2011 at 23:16

   @cipri sa stii ca se cauta voluntari si pentru organizarea proiectului. oamenii cu idei bune sunt intotdeauna bineveniti sa le puna in practica

 • Reply
  Rox
  15/06/2011 at 19:23

  Am participat si eu anul trecut si sper ca o voi face si anul asta.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează