Bălării

Idee de firma de succes

Zilele trecute ma gandeam la o firma de succes (Bai, astia, afaceristii, furati ideile cat sunt mic si prost si inca le dau gratis, caci in viitor imi fac firma de vandut idei – asta fiind desigur o alta idee) intitulata: “Da-ti drumul!”.

De curand am trait tot felul de momente in care imi venea sa sparg, sa dau, sa rup… doar ca sa ma calmez… si daca nu intelegeti la ce ma refer, uite aici o animatie:

Da-ti drumul!

Si asa m-am gandit ca ar trebui sa existe un loc unde sa ai voie timp de 10 minute sa spargi toate bunurile dintr-o incapere, sa dai pumni in pereti cat vrei, sa sari pe canapea fara sa-ti pese ca-i rupi arcurile… totul contra cost, logic. Exista un asemenea loc deja? Exista o firma care are aceasta incapere pregatita pentru mine? Unde? Vreau si eu!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Tina
  18/03/2008 at 22:50

  Ma uit la chestiuta aia albastra si imi dau seama ca asa ti-as face si eu tie cateodata. Si, desigur, sunt sigura ca si tu mi-ai face acelasi lucru CATEODATA.
  Si imi place ideea ta de firma de succes:-?.

 • Reply
  Co
  18/03/2008 at 23:01

  Exista. In Japonia cred. Spargi farfurii, vaze. Canapeaua si peretii – nu stiu.
  Si fructe din nu-stiu-ce. Le arunci, se lipesc, cad, revin la forma initiala.
  Dar la noi nu cred!

 • Reply
  Selene
  18/03/2008 at 23:57

  exista un astfel de loc in Hong Kong unde te lasa aia sa spargi farfurii, televizoare, geamuri si scaune. Contra cost, of course :))

 • Reply
  Andrei Monciu
  19/03/2008 at 09:46

  In GRecia parca sau in America era ceva local unde daca erai ft nervos puteai sa mergi sa spargi vase si sa faci scandal, sa te arunci de pereti si dinastea :)

 • Reply
  Greeras
  19/03/2008 at 11:21

  exista – seen it on tv

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează