România

Ii sustin pe Gramo!

Ii sustin pe Gramo!

Numai in Romania o sa vezi asa ceva!Pentru cei ce nu stiu despre ce e vorba, puteti deschide TV-ul la stirile PROTV, Realitatea, sau rasfoii ziarul (comunist) Gandul.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  costel
  07/02/2007 at 11:22

  Toti ii dau dreptate.

 • Reply
  redecs
  07/02/2007 at 17:40

  Presa suge, si o face rau de tot… nu este prima si nici ultima oara cand se intampla ceva de genul asta.
  Cat despre partea cu “numai Romania” sau “comunist” as zice sa te mai gandesti Ariel, si sa nu mai imprumuti cuvintele altora cand este vorba de chestiuni cu adevarat serioase cum este aceasta.
  Cand e fun, e fun… now it’s serious!
  PS: sper sa vezi partea contructiva a crici mele, fara sa fi orbit de orgoliul de mic blogger care este mare; poate reusim sa vorbim mai multe pe YM.

 • Reply
  gabriela
  07/02/2007 at 18:05

  In articol se face referire la faptul ca oarecum este lezata imaginea Universitatii de comportamentul profesorului, afirmatie stupida care a avut rolul doar de a face cunoscut numele ziaristei. Mai bine ziarista de la “Gandul”, care nu are pic de minte si nici un gram de inteligenta, si-ar indrepta atentia inspre profesorii spagari din facultati, care nu te baga in ex fara anumite sume, aceste acte lezand grav imaginea facultatilor, poate ar fi bine sa porneasca si o campanie impotriva difuzarii pe B1 a emisiunilor privind viata fam Columbeanu care “educa” tinerele minore intr-un mod rusinos si murdar spre prostitutie de lux cu acte…si mai sunt atat de multe subiecte murdare de dezbatut,(pe care aceasta “puritana “insipida, incolora dar care miroase oribil) ,nu le vede. Sa-i fie rusine !!!!!!!!!!! Ii sustin pe Gramo, bravo lor pentru sinceritate, normalitate, inteligenta, principii. Gramo va tinem pumnii sa fiti tari, suntem alaturi de voi!

 • Reply
  costel
  07/02/2007 at 19:17

  Ok toti sunt exagerati in felurile lor, presa exagereaza mai mult, dar si profesorul.. parerea mea.

 • Reply
  Gramo
  09/02/2007 at 20:10

  10x, ariel! am fost cam varza amandoi zilele astea, abia acum am ajuns la postul asta de la tine; vb, ne citim :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează