Bălării România

Imi e sila de acest … “blog”

Nu, sa nu intelegi gresit… nu imi e sila acest blog, de blogul meu… nici de blogul tau (sau…). Imi e sila de acest cuvant si tot ce deriva din el… Imi e sila de aceasta explozie a bloggerilor.

In faimoasa cearta dintre Ciutacu si Zoso nu m-am bagat… nu aveam ce cauta in ea. Ciutacu nu ne-a suspendat blogosfera si nici nu e un lingau. Ciutacu a gustat oleaca din internautii romani si a stat cu blogul putin pe bara ca… nu si-a tinut gura. Asta e…

Nu am nimic cu Ciutacu – ma are in blogroll si sunt mandru de asta (ce comentarii o sa fie dupa fraza asta…).

Azi eram la Workshop… Bobby ne zicea ca-i pare rau ca nu o sa prindem meciul care incepe la ora 21. Eu am zis de la bun inceput ca nu-mi pasa de meci, vreau sa vad emisiunea lui Ciutacu despre bloguri (sau despre cearta asta…) de la Antena2.

Laptopul era pornit, pe masuta, ma uitam cu Bobby si Andrei Rosca la emisiune. Bobu Voicu trebuia sa intre in direct… SI A INTRAT (lol).

Cea mai mare prostie pe care a putut s-o faca Ciutacu: – a zis ca nu i-a crescut traficul… AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAHAHAHH (sa ma opresc?)

Ciutacu… tu in josul paginii esti inscris in magnificul trafic.ro care demonstreaza FOARTE CLAR ca ai avut O CRESTERE MARE de trafic!

Atat… in rest, nu stiu cine era doamna aia, dar nu-mi plac astia de vorbesc fara sa stie nimic…

E simplu, eu am acest blog nu ca sa am o “putere” pe care mai nou o am, ci pentru ca-mi place… Imi place sa vin aici si sa fac ce fac acum si sa apas butonul “Publish”… Simplu!

Pana acum 2 saptamani mi se spunea “blogger!” de parca mi se spunea “looser!”, acum sau schimbat lucrurile… toti au bloguri! E ca tutunul… pana acum eram exclus din grup… acum daca nu am blog… sunt un nimic. A devenit un trend. Simplu!

Nu-mi place ca toti ziaristii sau nu stiu eu ce firme, siteuri etc. si-au pus angajatii sa-si faca bloguri… LAME!

Atat.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

10 comentarii

 • Reply
  blogatu
  06/06/2007 at 20:39

  Asa e ariel, ai dreptate. Cu ciutacu nu mi-a placut ca s-a luat de bloggeri in general, in rest nu cred ca a intrecut masura.

 • Reply
  lovingvama
  06/06/2007 at 21:04

  OMG… cum ai ajuns acasă, te-ai ÅŸi băgat la scris :))

 • Reply
  Ariel
  06/06/2007 at 21:08

  Taci mah ca tu mi-ai dat teapa!

 • Reply
  Jalane
  06/06/2007 at 21:11

  Iata de ce eu NU am blog si NU fumez :D rather be an outcast. prefer sa fac ce nu fac ceilalti :Poricum deja s-a cam creat o mica elita de bloggeri, care chiar sunt buni la chestia asta, sunt cititi si apreciati. Iar din ceilalti multi, sa vedem cati vor rezista in timp. Cei cu bloguri “impuse” sau facute doar asa, de dragul conformismului, nu vor tine. Iar aparitia unor certuri intre bloggeri la un moment dat e cam inevitabila, ca in orice societate de altfel…
  Don’t hate blogs:)

 • Reply
  lovingvama
  06/06/2007 at 21:51

  Haide, nu fi trist. Că nu a fost intenţionat. Uite, să mă ierţi >:D

 • Reply
  Christiansen
  07/06/2007 at 03:31

  Zoso ar trebui să-l fractureze … pardon :lol: … să-l factureze pe Ciutacu pentru servicii de promovare …

 • Reply
  Victor Ciutacu
  07/06/2007 at 07:17

  @Ariel: in ziua asa-zisului scandal, am cazut de pe 17 pe 19 (parca). e aritmetica simpla…

 • Reply
  Ariel Constantinof
  07/06/2007 at 07:39

  @ Victor Ciutacu – da, poate asa a fost, ai cazut de 17 si 19… dar de ce? Pentru ca poate au urcat altii cine stie din ce motive? Oricum, daca te uiti la trafic.ro la tine la “unici pe saptamana” se observa clar o crestere, dar cresterea asta e din aia stupida, nu-ti raman prea multi din oamenii aia…

  Este o aberatei faza cu “traficul” dar este o aberatie si mai mare sa zici ca nu ai avut un spyke de trafic dupa ce te-au linkuit atatia …

 • Reply
  Sabrina
  10/06/2007 at 16:41

  if u kids would stop blogging about blogging and bloggers and the blogosphere you would be loads more interesting.

 • Reply
  blackfairy
  12/06/2007 at 23:23

  ehe, tre’ sa-mi trag si eu blog daca asa sta treaba:| dar pana o sa am o revelatie si o sa gasesc un subiect inedit ma multumesc cu faptul de a-mi colora serile cu altii mai buni ca mine (si daca m gandesc bine nu numai pe-ale mele ci si pe-ale vecinilor avand in vedere ca am un ras foarte colorat – zic unii)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează