România

Inca putin si ajung la spital

Sport extremDeci eu daca mai merg pana la scoala si inapoi pe role cateva zile, sunt sanse gigantice sa ma trezesc pe un pat de spital alaturi de cine stie ce tigan care n-are de fapt unde locui.

Am ajuns intr-una din cele mai proaste intersectii din Bucuresti – si anume cea de la liceul Hasdau – si, ca un pieton cuminte ce sunt… m-am oprit la semafor alaturi de alti oameni. Se opresc masinile, se face verde pentru pietoni… si pornesc. Trec de jumatate de intersectie si vad o masina care-mi vine din fata si face dreapta prin fata mea.

Eu pe verde… el pe verde… eram la vreo 10 metri de el si avea viteza destula ca sa-mi treaca prin fata… si trece. In spatele masinii, un minibus, aceasi schema… Ma vede, il vad… eu merg… el calca acceleratia si incepe sa claxoneze. Eu merg, el vine. Eu merg… el vine tare. Claxoneaza iar si alerg ca sa nu fiu strivit pe trecerea de pietoni.

Scap cu viata pana la urma. Cretinul trece la vreo juma’ de metru in spatele meu cu viteza iar eu intru pe trotuar. Pe trotuar lumea ma privea – vazusera toata faza. Deci sunt la cretini in orasul asta mai multi decat firele de par din barba unui mare preot.

Tot azi traversam pe undeva pe langa Foisorul de foc pe o trecere de pietoni care n-are semafoare. Din stanga nu vine nimic… din dreapta un RATB. Intru pe trecere si calc putin acceleratia ca sa nu oblig RATB-ul sa se opreasca. Trecerea era foarte mica. O banda de acolo, o banda de acolo… Intru pe trotuar – care era blocat de un jeep – si de dupa jeep apare o baba. Franez brusc si ma prind ca o pisica de spatele jeepului. O ating putin pe babuta cu ghiozdanul din spate. Imi cer frumos scuze si dau sa plec. Baba nu zice nimic – de abia o atinsesem oricum – dar tipa cu care era baba – o blonda la 30-40 de ani tine neaparat sa comenteze: “Dar mai vezi si tu pe unde mergi!”. Nu stiu de ce dar ma asteptam sa nu se poata abtine sa nu comenteze. Dau din cap catre blonda si plec injurat.

Asta sport extrem, frate!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  DeBlog
  13/05/2008 at 21:38

  N-ai treaba cu rolele alea :P Vrei să mor probabil :P Totuși, cât timp nu ajungi un frustrat dinăla cu placa e în regulă :D

 • Reply
  Euro 2008
  14/05/2008 at 22:59

  :)) vezi ca daca dai grav peste vro baba … iti fac astia si dosar..

 • Reply
  Ariel Constantinof Blog [we3d.net] » Azi era sa fiu omorat de un Logan
  10/06/2008 at 22:36

  […] De ceva timp merg numai pe role prin Bucuresti. Nu am mai folosit transportul in comun. Acum ceva timp ziceam ca mai e putin si ma calca cineva si mor. […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează