România

Ma scuzati, vreti sa ma duc sa-l ridic?

TU CE CREZI MA PROASTO?!

Si acum contextul:

Poftim. DOI ANI ca sa se degradeze un muc de tigara. Si ne plangem ca avem un oras urat si ca Germania e frumoasa. Pai bai, cat la suta din populatia asta fumeaza? Cat? 75%? Si cat la suta din cei 75% arunca mucurile de tigara la intamplare? Cat?! Toti? Ah, cica mai sunt unii care nu fac asa. Ca femeia din video care zice ca a fost o intamplare.

Asta tine de nesimtire si mentalitate fix de idiot si de cacat. Imi pare rau daca esti unul din cei ce arunci pe jos aceste mucuri de tigara.

Si… mama, tata, stiu ca cititi asta – si voi faceti la fel!

La sfarsitul materialului video zice ceva de amenzi. Sunt curios cate astfel de amenzi se dau pe zi in Bucuresti avand in vedere ca exista mii de oameni care la fiecare ora a zilei arunca gunoi in locul nepotrivit.

Cate? ZERO?! Pai mai bine montati cosuri de gunoi peste tot decat sa amenintati cu o amenda inexistenta.

Soferilor care parcheaza pe pistele de biciclisti cine le da amenta? Mda… asa credeam si eu.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  Tweets that mention Ma scuzati, vreti sa ma duc sa-l ridic? « Ariel Constantinof Blog -- Topsy.com
  17/09/2009 at 22:21

  […] This post was mentioned on Twitter by Ariel Constantinof. Ariel Constantinof said: Ma scuzati, vreti sa ma duc sa-l ridic? http://sp2.ro/ff3214 […]

 • Reply
  stelistul07
  18/09/2009 at 02:50

  exista o solutie, cele mai eftine tigari sa coste 3 milioane pachetul, sa vedem daca isi va mai permite careva atunci sa fumeze.

 • Reply
  Neamtu'
  18/09/2009 at 07:38

  Nu exista solutii. Chiar daca ar fi 3 milioane pachetul de tigari. Cineva tot si-ar permite sa fumeze. Probabil ca totul tine de educatie. Asa, ca, tu, cel care faci morala in articolul asta, cand o sa ai copii, invata-i, de mici, sa nu arunce pe jos gunoaiele, ci – asa cum e normal – la cos. Ce vreau sa spun, de fapt, este ca, pana cand nu scapam de generatiile astea nesimtite, si pana nu incepem sa crestem generatii cu bun simt, o sa tot vedem asemenea materiale.

 • Reply
  hpv
  18/09/2009 at 12:50

  eu obisnuiesc sa le atrag atentia….cand arunca mucul de tigara pe jos..si au cos de gunoi langa ei ! ..dar nu ai cu cine sa te intelegi :-s

 • Reply
  Ramona
  18/09/2009 at 21:36

  si totusi la noi
  (nu stau in bucuresti ci intr-un orasel mic ind jud Buzau)se dau amenzi.Am asistat chiar eu cand 2 politisti au amendat o femeie ca a aruncat o cutie de gunoaie langa tomberoane,si nu in ele(mai era gunoi pe acolo)..apoi a fost pusa sa puna cutia cu gunoaie in tomberon
  deci nu e peste tot rau:D

 • Reply
  Ariel
  19/09/2009 at 12:50

  @ramona – ma scuzi dar pentru mine suna SF. A fost pusa chiar sa-si ridice jegul si sa-l puna la locul corespunzator? E deja prea mult. Wow

 • Reply
  cartim
  19/09/2009 at 15:13

  In Germania omul face si 100 m pana la un cos ca sa isi arunce mucul de tigara sau servetelul. As vrea sa traiescc ziua cand acest lucru se va intampla si romanica noastra.
  Se spune ca vesticii au mentalitate dar inainte de mentalitate aveau amenzi, dar amenzi care se respecta.

 • Reply
  Ramona
  20/09/2009 at 12:58

  @ariel
  da,a fost…nu am auzit chiar toata conversatia dar probabil trebuia sa ridice gunoiul ca sa nu primeasca o amenda

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează