Bălării

Marketing penibil

M-am dus azi cu o parte din echipa amdoar18ani.ro la etajul 4 al Unirii Shopping Center să halim ceva. Nu conta ce, căci ne era foame.

Eu ajung primul de pe scările rulante la etajul patru unde mă întâmpină o blondă de un metru şi un buletin cu “Bună ziua, la noi mâncaţi pizza cu 15 lei şi băutura-i inclusă-n preţ.” … şi iniţial am ignorat-o până când mi-a zis: “Hei, mă auzi?” şi i-am zis: “Da, da, te aud, şi chiar sunt interesat de ce zici. Pizza vreau!” – şi era pe bune. 15 lei pizza cu băutură e un preţ rezonabil.

Între timp cei din spate ajunseseră şi ei la etaj. Culmea, erau întâmpinaţi de altă tipă, tot blondă, mai sexy, cu sânii mai mari. “La noi pizza este 14 lei!”. Nu-mi venea să cred. Credeam că-i ceva emisiune cu camera ascunsă, jur!

Două restaurante diferite, două tipe diferite, acelaşi “marketing” (dacă-mi permiteţi să-i zic aşa) penibil.

Prima blondă, aia mică, ne-a zis că în cei 15 lei ne dă o porţie de clătite, dar să venim la ea la restaurant – şi pur şi simplu ne trăgea spre restaurantul ei. O porţie de clătite era 10 lei. Ce fel de super-mega-ofertă-i asta?

Până la urmă am scăpat de ele şi am mâncat nişte junk-food de la Timpul Primăverii – aka Spring Time.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  Bloghita
  05/11/2010 at 19:05

  Si ce-i penibil?
  Lipsit de inspiratie, da. Dar nu penibil…

 • Reply
  Ariel
  05/11/2010 at 19:09

  Scuze, dar mie mi se pare penibil să sară două femei care se vor sexy pe mine, să ţipe ca la piaţă într-un mall şi să încerce să mă bage cu forţă într-un restaurant. Nu se face aşa ceva. Nu au avut pic de respect pentru mine, nu mi-au respectat zona de confort, nimic.

  Lipsit de inspiraţie mi se pare putin spus. M-am simţit semi-atacat.

 • Reply
  ddud
  05/11/2010 at 19:10

  cea mai bună alegere. au şi şaorma :D

 • Reply
  Lexis
  05/11/2010 at 21:03

  hey si eu am scris despre ele acu cateva saptamani :)) daca imi citeai blogul erai pregatit sufleteste :D

 • Reply
  Ronnie
  07/11/2010 at 17:52

  cand sunt oferte la meniuri de 10 ron la KFC, tu mergi sus la Unirii :P

 • Reply
  Mihai
  16/11/2010 at 17:01

  Sincer in vremurile astea nu se mai tine cont de inspiratie..Ideea e sa stii sa-ti atragi clientii cum poti. Cand am fost la bulgari in Nessebar toti te imbiau cu oferte foarte atractive la absolut orice si chiar se tineau de promisiune lucru care pe mine m-a facut sa ma simt bine.Adica el isi DOREA ca eu sa intru in restaurantul lui nu INVERS.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează