Bălării România

Mesaje sadice pe pachetele de tigari

“Fumatul poate cauza o moarte lenta si dureroasa.”

Chiar credeti ca s-a lasat cineva de fumat dupa ce a vazut acest (nou) mesaj pe pachetul abia cumparat de la coltul strazii?

Eu nu cred… Si nici nu cred ca se va lasa cineva prea curand… Mesajul asta mi se pare mult prea sadic…

Oricum, curand textul vine cu poze sadice, sa vezi atunci ce se va lasa lumea de fumat. Mare tampenie fac astia cu mesajele si pozele sadice…

Sper sa te lasi de fumat cat mai curand, cititorule. NOT!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Sally :P
  29/12/2006 at 15:23

  Deh….ai dreptate…oricum pozele sadice nu o sa ma convinga sa nu mai pun gura pe tigara…adica wht the fuck?!! Bine ca-s in Olanda si aici nu inteleg ce scrie pe pachete….si bine ca aici nu au poze. Auzi s-au scumpit pachetele? Ca aici unu este 3.80 bine ca a adus maica-mea provizii…3 cartuse…i LOVE her. Nu mi se pare normal sa faca asa ceva, mai ales ca lumea este informata, toata lumea stie ce implicatii au tigarile dupa un timp indelungat, asa ca FUCK YOU!!!

  bINE …ASTA AM AVUT DE ZIS :d

 • Reply
  Psy
  29/12/2006 at 18:44

  eu acu fumez =))

 • Reply
  Ioana
  17/06/2007 at 21:49

  e clar k nimeni nu se va lasa instantaneu de tigari si toata lumea e constienta de efectele nocive ale acestora. e fix p…ix pt k o data dependent… te gandesti “da’le’ncolo, tot om muri noi intr’o zi” :D app… ce’mi trebuie o tigaraaaaa :)))))

 • Reply
  JumpAndNeverLoOkBack
  29/11/2007 at 15:51

  Mdea..c comenturi de ratatzi sub mn..”eu acu fumez=))”/:)Ha ha ha!!!ce viatza frumoasa pe tn nu?!/:)shi zice omu in ziua de azi k vrea alea alea printre care shi SANATATE..shi omu fumeaza..hmmm..ce absurd/:)cv stupid/:)..da in fine..e viatza “ta”..shi ajungi sa regretzi..ca de obicei..cand esti pe moarte..shi vezi k tot ce primeste de la tutun..este placere pe moment..shi cu timpu..itzi dai “delete” cu propriile “fortze”..cam atat am avut de palavragit..shi in leg.cu intrebarea..normal k nu..citesc ca pruostii “TUTUNU DAUNEAZA GRAV SANATATZII” .. shi pootzin le pasa.:|[thnx..pers.care.sunt.de.acord.cu.mn.>>You.Smoke?.soO.You.Are.Stupid!!!:|]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează