Bălării

Motive pentru care trebuie sa facem ora de istorie

Il stiti pe Hitler, nu? Ala cu mustata… Adolf Hitler. Oh well, Heath si Deborah sunt parintii lui. N-au nume tocmai nemtesti, stiu. Dubios.

Mai dubios este ca Hitlerul de care vorbesc eu nici n-are mustata. Cred ca si-a ras-o.

In fine, vorbesc de 2 tipi din State care si-au numit copilul “Adolf Hitler” si s-au suparat pe un supermarket ca n-au vrut sa le personalizeze tortul cu numele copilului.

Cand au fost intrebati de ce mama naibiului si-au denumit copilul asa, fara pic de originalitate, parintii au spus ca le-a placut numele (intr-adevar… e un nume “placut”) si pentru ca stiau ca pe nimeni altcineva nu va mai chema la fel. Doar pe ala cu mustata care-i mort acum oricum.

Chiar nu-mi pasa de parintii astia. Nu-mi pasa ca lor le place sau nu un nume. Totusi mi-e mila de acel copil. Toata viata va avea de suferit din cauza parintilor care i-au pus numele ala. Pe pariu ca isi va schimba numele imediat ce se face mai mare.

Inca un motiv pentru care trebuie sa mergem pe la ora de istorie. :D

Au mai zis ei ca: “Trebuie să accepte un nume. Un nume este doar un nume, băieţelul nostru nu va creşte pentru a face ceea ce a făcut Hitler”. Clar!

via.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  Acinu
  17/12/2008 at 19:18

  Sincera sa fiu eu chiar nu-i inteleg pe cei care dau nume de-a dreptul cretine copiilor…Ei chiar nu se gandesc la viitorul si la viata bietei fiinte. Si cu ce-a gresit ea ca sa merite asta? Ca sa nu mai zic de “vedetele” de la Hollywood…Cand mai aud ca nu stiu cine si-a botezat copilul Apple, Winter etc. raman chiar mirata…De exemplu, cand am auzit ca Pete Wentz (care printre altele e basistul trupei mele preferate : Fall Out Boy) si-a botezat baietelul Bronx Mowgli am ramas efectiv socata…Adica ma asteptam la ceva mai…”original” da’ nici chiar asa…Parca ar fi tiganii de la noi cu Mercedesele, Braziliile si Argentinele lor…

 • Reply
  DJAx3L
  17/12/2008 at 22:57

  Copilul va fi oarecum atras de tizul sau. Asa tind sa cred.

 • Reply
  armamortală
  17/12/2008 at 22:59

  Poate că părinţii ăia au fost la ora de istorie. Poate că le place Hitler. Excluzi asta?

 • Reply
  Anonimu'
  17/12/2008 at 23:02

  Trăiască noul Hitler !! :))

 • Reply
  fourtyseven
  17/12/2008 at 23:06

  Mie cel mai rău mi-ar părea de vreun eventual Ion Antonescu, nume extrem de comun, care ar fi urmărit de ura faţă de un erou… ăsta, “criminal de război”.

 • Reply
  Ariel
  17/12/2008 at 23:52

  @armă mortală 7 – nu, nu exclud asta. tocmai, ei au fost la ora de istorie si stiau de hitler si le-a placut numele… corect? corect.

 • Reply
  Ionuţ
  24/12/2008 at 02:53

  Ce e aşa de rău în a te chema Adolf Hitler? E ca şi cum cineva ar spune că Ariel Constantinof e un amestec de detergent cu mafioţi ruşi. E un nume ca oricare altul!

 • Reply
  Eva Goebbels
  01/01/2009 at 01:10

  Ui io ma gandeam daca fac un baiat ii zic Adolf Andrei sau Harald Alois. Adolf de la Adolf Hitler, Alois de la Alois Hitler, Andrei pentru ca imi place, si Harald pentru ca imi place.
  Daca fac o fata ii spun in mod sigur Klara. Pentru ca imi place, pentru ca vine de la Klara Hitler si pentru ca as fi o bunica fericita daca fiica mea va fi o mama la fel de buna ca si Klara Hitler. Sau sa-i zic Eva ? De la Eva Braun ? !

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează