Bălării

Negarea HOLOCAUSTULUI?!

Unii oameni iau negarea Holocaustului prea in serios.

Mi se bare strigator la cer sa pui un om sa stea in inchisoare pentru ca intr-o dimineata s-a gandit el sa faca o pancarta pe care a scris “Holocaustul n-a existat.” si a iesit cu ea la cumparaturi.

Parerea mea e ca a nega Holocaustul e ca si cum negi faptul ca planeta-i rotunda, ca albul e alb, ca caprele sunt animale, ca masina de spalat spala haine … si tot asa.

O sa ajungem sa facem inchisoare pentru negarea existentei lui Dumnezeu.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Roboid
  20/09/2009 at 11:51

  Mai, depinde. Pentru Holocaust ai dovezi solide, pentru dumnezeu nu prea ai :P uite o comparatie dupa mine: “A nega Holocaustul e ca si cand ai nega existenta prostiei”

 • Reply
  Raluca Hippie
  20/09/2009 at 12:26

  Aici ai mare dreptate:) Uite, sa cauti pe google “flat earth theories:”- sunt unii care incearca sa sustina si in ziua de azi ca pamantul e plat. Aia care neaga holocaustul mi se par si mie cam in aceeasi oala- de ce sa-i bagam la parnaie pe saracii tampiti?

 • Reply
  Ariel
  20/09/2009 at 12:27

  as putea si eu sa neg ca basescu e presedinte. :D

 • Reply
  cartim
  23/09/2009 at 17:13

  Unii neaga Holocaustul pentru ca chiar nu cred ca acesta a existat , atat de indoctrinati si rasisti sunt. Dar ca sa negi asa ceva trebuie sa fii ori tampit ori cu un IQ=35.
  Din pacate sunt multi cu IQ mic dar cu conturi mari in banca care au ales sa fie extremisti doar pentru simplul motiv ca acel zugrav mic de statura cu mustata mouche , li se pare un tip cool.
  Au auzit ei ceva , dar neavand harul cititului s-au multumit doar cu atat.
  Din pacate pentru noi sunt destul de multi…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează