Uncategorized

O zi cu viermi

Azi am fost trezit de un prieten ce dorea sa ma intrebe de patinoare … de parca eu-s Googlea sa stiu ce patinoar e deschis si cat costa intrarea. Tot mai multa lume crede ca eu sunt Google. Ciudat. Cred ca-mi fac un tricou cu: “I am Google’s brother, jaja!”.

Imediat ce m-am trezit, fiind ocupat cu a-mi fi lene, am dat drumu la TV pentru a ma lectura oleaca… si culmea, pe Discovery s-a deschis. Era o emisiune cu doctori si blah blah si era vorba de o pacienta care zicea ca are viermi in ea… Dupa cautari indelungate am gasit pe YouTube o parte din emisiune. E groaznic, uite:

Si dupa ce i-a scos doctorul nu stiu cati viermi din cele 2 gauri de pe brate, femeia tot zicea ca are viermi in ea si i-a mai aratat doctorului o gaura in picior. La sfarsit a dat cate un nume fiecarui viermisor. Deci voi astia care tot sustineti ca aveti prieteni imaginari, vedeti ca nu mai e la moda. In ziua de azi viermii-prieteni sunt mai cool.

Vorbind de viermi, in 47 de minute e ziua lui Eden (face 5 anisori, da!?). Ma gandesc serios sa-i iau un interviu curand, sau sa-i iau un interviu pe saptamana… Poate fac o sectiune cu “Eden spune lucruri trasnite”… aha, buna idee…

Viermi…


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

5 comentarii

 • Reply
  mirmen
  28/12/2007 at 23:43

  un copilaş de cinci ani e o comoară de vorbe de duh;nu rata ocazia doar tehnologie ai şi faţă de tine e maxim dezinvotă!!
  La mulţi ani gîgîlicei!!

 • Reply
  Zeffy
  29/12/2007 at 00:47

  ce legatura are dedenuca cu viermii??

  La multi ani Dedenuca :X:X:X:X:X :**:*:*:*:*

 • Reply
  Jalane
  29/12/2007 at 19:00

  La multi aaaaaaaaaani!!!!!! Sa ii transmiti te rog lui Eden ca “grupul oamenilor care comenteaza pe blogul lui Ariel” ii ureaza La Multi Ani si multe cadouri (altele decat alea de Craciun, nu trisati :P) :D :*

 • Reply
  Uziwood
  30/12/2007 at 20:12

  Si pe discovery e ? :O Eu l-am vazut acum vre-o 3 zile dar pe zone reality.

 • Reply
  Greeras
  12/01/2008 at 19:02

  Toate emisiunile astora sunt bestiale :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează