Bălării

Oamenii in functie de lift…

Liftul – slava domnului ca a fost inventat…

Nu de alta dar stau la etajul 5 intr-un vechi bloc comunist care-i picat pe o parte nu stiu cate grade (de la cutremurul din sapte-sapte).

Si desigur ca ma folosesc de lift cu fiecare ocazie – mai putin cand vecini idioti lasa usa deschisa pe la etaje precum noua, zece…

Si deci astia-s primii oameni pe care-i pot “recunoaste” dupa modul in care se comporta ei cu liful. Ei sunt idiotii. Nepasatorii. Cretinii. Care lasa usa deschisa la etajul lor pentru ca NU LE PASA, pentru ca au uitat ceva in casa si le e lene sa cheme liftul dupa 5 minute… sau mna, alte motive de genul.

Apoi mai sunt oamenii care cand te vad ca vii spre lift si ei sunt in fata liftului (fac chiar primul pas spre a intra in lift) inchid repede usa si se fac ca nu te-au vazut. Astia-s paranoicii. Probabil de teama sa nu fie violati prin lift fac treaba asta.

Mai sunt oamenii care ies din lift cand tu esti la parter… si le zici “B-ziua!” iar ei se uita la tine in cel mai dubios mod posibil, trantesc usa liftului si pleaca.

Mai sunt grabitii care iti bat in usa daca stai mai mult de 3 secunde in lift la etajul tau. De exemplu eu imi car bicicletele cu liftul. FRATEEEEE… imi ia cam 5 secunde sa bag/scot bicicleta din lift. Aproape zilnic se trezeste un “Grabit” sa bata in usa si sa tipe si sa injure pe scara.

Mai sunt oamenii care merg cu liftul pana la etajul 1 sau 2. Sau aia care vor sa interzica mersul cu liftul pana la etajele 1 si 2 ca sa nu coste in plus factura. Mai sunt oamenii care trantesc usa… SI oamenii care-mi tin usa cand ma vad cu bicicleta.

Sunt multi oameni. Iar liftul… slava domnului ca exista.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  raducu
  30/09/2009 at 18:27

  e nasol cand oamenii se teme…

 • Reply
  raducu
  01/10/2009 at 00:33

  macar sterge-mi comentariul daca tot ai corectat :P spor

 • Reply
  Zeffy
  02/10/2009 at 00:35

  http://www.youtube.com/watch?v=WAz5oy9HzjM tot despre lift…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează