Evenimente

Pe 4 decembrie ne schimbăm atitudinea!

Workshop: Optimismul este o atitudine.

Acum fix un an de zile ţineam primul workshop/seminar din viaţa mea. Era despre atitudine şi optimism. Pentru mine a fost un succes. Pentru cei din sala a fost o experienţă pe cinste.

Sunt foarte mândru de un anume participant al workshopului de acum un an. Deşi are 41 de ani, a reuşit să-şi repună ordine în viaţă după workshop. Nu spun că doar datorită mie. Desigur, e victoria sa pe planul său personal. Îl cheamă Helmut şi l-am cunoscut anii trecuţi la BikeWalk. Azi el şi-a rezolvat cea mai mare parte din probleme şi şi-a îndeplinit (din câte ştiu eu) toate dorinţele pe care le-a împărtăşit cu restul participanţilor acum un an de zile, la workshop. E fericit şi mutat la Viena.

Apoi am ţinut încă un workshop la Braşov. Pentru mine un nou succes. Am făcut 20 de oameni din Braşov să se cunoască şi să se ajute. I-am ajutat să zâmbească mai des şi să-şi controleze atitudinea (Deşi, comparativ cu cei din Bucureşti, ei chiar zâmbesc mult mai mult!).

Duminică, pe 4 decembrie, începând cu ora 13:00, ne schimbăm din nou atitudinea. Oricine este binevenit!

Vor fi 3 ore de joacă, exerciţii, cunoaştere, motivare şi tot aşa. Dar detalii şi formular de înscriere găsiţi pe atitudine.arielu.ro.

Fă un cadou unui prieten!

Cadou!Pentru că tot începe luna sărbătorilor, mi se pare drăguţ ca oricine să poată să-şi invite un prieten la workshop sub formă de “cadou surpriză”. Adică voi îmi daţi datele lui de contact şi eu am grijă să-l invit şi să-i spun că-i un cadou din partea unui prieten. Va putea să vadă despre ce prieten e vorba în ziua workshopului. Mai multe informaţii despre acest cadou pe care-l poţi face găseşti în formularul de contact de pe atitudine.arielu.ro.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    4 decembrie – Workshop: Optimismul este o atitudine. | Motivonti
    28/11/2011 at 15:54

    […] Mai multe detalii aici! […]

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează