România

Pentru ca suntem o natie de imbecili

Caini comunitari De fapt… pentru ca OAMENII SUNT IMBECILI. (da, generalizat, toti oamenii.)

Am gasit un articol dintr-un ziar – articol publicat pe 21 martie – in care un anume Dorin Filip zice cateva chestiuni:

Voi da 10 lei pentru fiecare câine strâns de pe străzile oraşului Rovinari. Fiecare cetăţean care va aduce la adă­post un câine comunitar va primi de la mine 10 lei. Sunt vreo 400-500 de câini vagabonzi în oraş şi tre­buie adunaţi de pe străzi.

Deci in pirmul rand acest omuleţ sustine ca da din buzunarul lui 40 – 50 de milioane de lei vechi doar pentru niste caini. Omule… asa bogat esti? Nu stiu de ce dar chiar nu cred ca ar da atatia bani. In plus, si chestia cu 10 lei pe caine vagabond la cine va prinde? La tiganii care stau la marginea orasului in corturi imporvizate? La someri? 10 RON pe caine? Mai bine un ou Kinder decat 10 RON.

A continuat apoi cu:

Vor avea loc în acel adăpost să alerge, să facă mişcare câtă vor, le vom da şi mâncare, numai să nu îi mai văd pe stradă.

“Le vom da si mancare” … dupa exprimarea asta numai mancare nu cred ca “le veti” da. “Numai sa nu ii mai vad pe strada.” Dar unde sa-i vezi? In bloc? Sub bloc? Noi oamenii, de felul nostru, suntem niste imbecili. Am venit pe pamant, am descoperit focul, am descoperit roata, am descoperit lemnul, am defrisat, iar acum ne poluam, ne plangem ca nu mai avem ursi Panda si ne e teama ca vom muri din cauza Incalzirii Globale cauzata… tot de noi.

Cat de sadici pot fi oamenii? Nu imi plac asa mult cainii – dovada, am unul acasa pe care-l urasc… dar tot verific daca are de mancare… tot comunic cu el (si nu vorbesc metaforic acum). Cum sa bagi 500 de caini intr-un locas de 1,5 hectare si “sa le dai SI de mancare” … De cine o sa se mai sperie bunica cand merge prin spatele blocului?

Am oraşul întreg monitorizat cu camere de luat vederi şi nu vor avea cum să mă păcălească, adică să vină cetăţeni din Târgu Jiu şi să-mi aducă câini de acolo ca eu să-i plătesc. Avem evidenţă mai bună la câini decât la cetăţeni. Am eu grijă să nu dau bani decât celor din Rovinari.

Si lasand cainii la o parte si revenind la domnul nea comisar primar sef presedinte zeu-becalian Dorin Filip… CINE DRACU AR ADUCE CAINI DIN ALT ORAS PENTRU 10 RON? Nu merita benzina, efortul, nimic… ca doar nu-i aduci in lese… dar si lesa e mai scumpa de 10 RON… cum dracu ii aduci?

Si chiar sa fie monitorizat cu camere de luat vederi tot orasul? (daca e adevarat eu sunt chiar uimit, dar nu stiu de ce mi se pare ca tipul se crede prin Londra)

Suntem niste imbecili… si Dorin e unul special. Ne sinucidem incet incet si din chestii de care nu ne dam seama.

Intregul articol e aici.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

9 comentarii

 • Reply
  gc
  30/03/2008 at 02:38

  vrea si omu sa faca o fapta buna si toata lumea ii sare in cap, de aia nu se face nimic in tara asta fiindca suntem mai preocupati sa le dam altora in cap.
  e adevarat ca nu e cine stie ce ceea ce ofera Dorin asta da macar e ceva, de cuvant tot trebuie sa se tina fiindca acum are presa pe cap si mai e si an electoral.

  Ariel am cunoscut oameni care sa zbat pentru 1 leu in plus si nu sunt deloc saraci asa ca nu m-ar mira daca ar aduce caini din alte orase(fi sigur ca mai mult de 1) ca sa mai castige un ban.

 • Reply
  blabla
  30/03/2008 at 11:41

  Nu sunt de acord.
  Ce-i drept, pe mine nu ma intereseaza nici ce se intampla cu oamenii care nu-mi sunt apropiati, d-apai cu cainii.
  Mie nu mi-e frica de absolut nimic in lumea ast cum mi-e frica de caini. Si asta pentru ca m-au muscat de multe ori. Ar fi culmea sa-mi mai si pese de ei.

 • Reply
  Criss
  30/03/2008 at 18:35

  “Cat de sadici pot fii oamenii”
  fii cu un i haha :))

 • Reply
  bif_crov
  30/03/2008 at 19:01

  Acel domn ori are suflet intr-adevar ,ori are vre-o fabrica de sapun.Nu stiati ca grasimea de caine este folosita la sapun?Mai documentati-va.

 • Reply
  bif_crov
  30/03/2008 at 19:03

  Si apropo’ de imbecili…..,daca tu te consideri asa ……nu baga si pe altii in aceeasi oala…..

 • Reply
  Ariel
  30/03/2008 at 19:49

  Nu e vorba despre cum ma consider eu… eu consider omeniea imbecila. Si cine dracului mai face sapun din caini? :)) Eu cred ca mai de graba ii taie si ii vinde pe post de oi.

 • Reply
  Onishka
  31/03/2008 at 00:49

  Amin to this article!

  [Ceea ce e de-a dreptul ciudat e ca acum doua zile, am tinut un status de genul ‘sunteti o natie de imbecili’…same exact words]

 • Reply
  Andrei Monciu
  31/03/2008 at 17:11

  eu cred ca face bine, sa vina si in Oradea tipul ca e periculos cu atatia caini vagabonzi pe strazi, pt 10 ron de ce, nu is chiar nimica toata, nu banii is importanti aici ci ideea de a scapa de cainii vagabonzi.

 • Reply
  tania
  31/03/2008 at 21:01

  Mare mister cu acest Dorin!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează