România

Pietonii-s naspa

Unii din ei, nu toti. Sunt si pietoni super de treaba…

Dar azi eram pe bicicleta si veneam spre casa. Uneori trec ca masina iar alteori ca pieton pe trecere. Acuma am oprit ca pieton. Cu cinci minute mai devreme depasisem un alt biciclist. Se face verde la pietoni pentru jumatate de trecere (nu stiu sa va explic de ce, juma’ de drum avea verde, juma’ avea rosu) si eu plus puhoiul de oameni trecem.

La jumatatea intersectiei ne oprim caci aveam rosu. Masini nu veneau… dar aveam rosu – si deci stateam. Se trezeste o proasta sa traverseze din partea cealalta asa, pe rosu, cum era. Cu viteza trece ca masina biciclistul de acum 5 minute. PAC sa intre in ea. Tipa incepe sa-l injure. El incepe sa-si ceara scuze.

A cui scuzele mele era vina? A proastei ca trecea pe rosu.

Mda, probabil ca cei doi factori cretini din traficul asta idiot bucurestean sunt soferii care trebuiesc bagati in inchisoare si pietonii care au impresia ca daca soferii sunt nesimtiti e ok daca se comporta si ei ca niste maimute. Si aceste doua motive primesc un bonus de nu stiu cate mii de masini care sufoca orasul la propriu. Cacat.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  cartim
  02/11/2009 at 21:34

  Vina era a doamneu pieton :P
  Dar si pietonii s-au molipsit de la soferi , cred ca este un cerc vicios…

 • Reply
  Adrian
  10/11/2009 at 19:03

  O fi cerc vicios dar putem încerca să-l spargem, împreună! Teoretic nu-i chiar aşa de greu deşi, uneori, ai senzaţia că e imposibil să schimbi oameni de genul celui întâlnit de mine aseară… Din păcate nu cred că e sănătos să fac publică povestea…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează